AK Parti’den aday adaylığını açıklamasının ardından ziyaretlerine hız veren Sibel Yıldırım, dün Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Eczacılar Odası’nı ve Tıp Bayramı nedeni ile Bozok Üniversi Tıp Fakultesi Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

            AK Parti eski Yozgat Kadın Kolları Başkanlığı’nı yapan ve 12 Haziran’da  gerçekleşecek genel seçimler nedeni ile görevinden istifa ederek Milletvekili aday adaylığını açıklayan Sibel Yıldırım projelerini ve görüşlerini, vatandaşlara ve Sivil Toplum  Kuruluşları’na anlatmak amacı ile yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

İLK ZİYARET TSO’YA

            Dün İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Yıldırım’ı, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık Makamında ağırladı. Yozgat ticareti ve sanayisi hakkında konuşulan ziyarette Yıldırım, “Şehrimizin gelişmesi ve ilerleme kaydetmesi için daha fazla yatırımın ve girişimin olması gerekli” dedi. Nazik ziyaret için teşekkür ettiğini ve çalışmalarının devamında başarılar dilediğini söyleyen Özışık,” Yozgat sanayiinin kalkınması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Projelerimiz ortada ve bu projeleri özellikle de Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesini oluşturmak için destek bekliyor, herkese bu konuyla ilgili bilgi veriyoruz” dedi.

ECZACILARI DA UNUTMADI

            Daha sonra Eczacılar Odasını ziyaret eden Yıldırım, Harun Lekesiz ile görüştü. Kısa süren ziyarette açıklama yapan Lekesiz,” Yozgat siyasetine mutlaka bir kadın eli değmeli diye düşünüyorum. Her alanda olduğu gibi kadınların siyasette de etkili olacağını düşünüyor bu anlamda kendilerini bu medeni cesaretten ötürü kutluyorum” dedi.

TIP FAKÜLTESİ’NE

ÖZEL ZİYARET

            Burada ki ziyaretten sonra Tıp Bayramı nedeni ile Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sibel Yıldırım bura da Başhekim Hayrullah Yazar’la görüştü.

            Araştırma Hastanesi’nin gün geçtikçe ilerleme kaydeden ve Anadolu’nun şifa merkezi haline geleceğini düşündüğünü ifade eden Yıldırım, Başhekim Yazar’ın ve tüm personelin Tıp Bayramını kutladı. Hastane içerisinde gezerek personelinde hatırını soran Yıldırım daha sonra hastaneden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim