1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından ortaya koyduğu yoğun çalışma temposu ile dikkat çeken Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, hafta sonunu Yozgat’ta geçirdi. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Başer, Yozgat’a duyduğu sevgi ve vefa borcundan bahsetti. 
Yozgat’ın kazanımları noktasında Ankara’da yoğun bir mesainin içinde olduklarını belirten Başer, havaalanı noktasında yoğun bir gayret içerisinde olduğunu ifade etti. 
Havaalanının 2017 bütçesine alınması ile Yozgat’ın ulaşımda önemli bir kazanım sağlayacağını ifade eden Başer; 
“Havaalanı Yozgat için önemli. Aynı bölgede ikinci organize sanayi bölgesinin yapılacak olması, bölge için büyük bir şans. Bu güzergaha yeni sanayi sitesi taşınır mı noktasında girişimler var. Bununla ilgili gerekli alt yapı çalışmaları, uygun olup olmayacağı görüşülüyor” dedi. 
Yozgat Çamlığı Milli Parkı’nın Yozgat için önemli olduğunu belirten Başer, son dönemde burada yapılan ‘Doğa Eğitim Merkezi’ ile ‘Sosyal Tesis’in yanı sıra Polis Eğitim Merkezi güzergahından giriş bölgesine kafetarya planlamasının yapıldığını söyledi. 
Yozgat’a vefa borcu olduğunu dile getiren Başer;

“Vefa borcu ve sorumluluğun verdiği bilinçle daha çok çalışıyor, her anı dolu dolu geçiyoruz. 1 Kasım’da milletimiz bize büyük bir imkan tanıdı. Milletimizin geleceği, Yozgat’ımızın yarınları adına daha çok çalışmalı, daha çok üretmeliyiz. Bu vefa borcu ile Ankara’da hiçbir anı boş geçirmiyor, memleketimizin her sonu ile yakinen ilgilenmeye çalışıyorum. Ankara’da tüm hemşerilerime kapım sonuna kadar açık oldu, inşallah bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Bizim Yozgat’tan başka gidecek hiçbir yerimiz yok. Yozgat’ımız için çalışıyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim