AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyu ile paylaşan Eczacı Hüseyin Alp Doğan; “Bu gün burada bulunmamızın yegane sebebi ‘Yozgat 2023’ vizyonuna katkı sunmak için, bütün gücümle çalışacağımın sözünü vermektir” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’in de katıldığı basın toplantısında konuşan Doğan, 7 Haziran tarihini Yozgat için yeni bir fırsat olarak gördüğünü ve üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getireceğine inandığını belirtti. 
Doğan, Türk siyasetine kazındırdığı yıldız isimler ile adından söz ettiren Yozgat’tan bundan sonra da zaman ve fırsat kaybetmeden ülkenin yıldız ve marka şehirlerinden birisi olması gerektiğinin altını çizdi.
 
Doğan şunları kaydetti: “Şimdiye kadar AKParti hükümetlerimiz eliyle ilimiz genelinde tamamlanmış ve devam etmekte olan bir çok proje mevcut. Bizler nasip olur görev alırsak Allah’ın izni ile hiçbir mazeret üretmeden, kararlılık ve samimiyet ile devam eden yatırımların tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. 
Memleket sevdamız adına çalışmalarımızın kamuoyu tarafından takdire şayan bulunması bizleri daha da cesaretlendirmektedir. Bilindiği gibi halkımıza hizmet sunmanın en etkin yolu siyaset ile mümkündür. Bu yüzden, kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdası izinde durmak yok yola devam diyerek bu kutlu yola çıkmaya karar verdik.
Bu gün burada ilimizin sorunlarını tek  tek saymayacağım. Bu sorunlar için üretmiş olduğumuz ekonomik, sosyal ve kültürel projeleri ilerleyen zaman içerisinde düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile bütün kamuoyuna deklare edeceğim. Yalnız şunu özellikle belirtmek isterim ki, halkımız ve teşkilatımızla; birlik, beraberlik içerisinde hareket edip, temsil etmeye çalıştığım milli ve manevi değerleri için var gücümle çalışarak, Yozgat ile Ankara arasında köprü kuracağım. 
Türkiye aşığı, Yozgat sevdalısı dostlarım, ben sizden biriyim. Sorgun’luyum, Sorgun’da yaşıyorum. Burada doğdum burada doydum. Yozgat’a hizmetkar olmak boynumuzun borcudur. Tüm Yozgat’ın şunu da iyi bilmesini isterim ki her ne koşul olursa olsun asla duruşumdan taviz vermeden davama ve partime hizmet etmeye devam edeceğim”

Editör: TE Bilişim