İl Genel Meclisi Başkanlığı görevinden istifa eden Üzeyir Arslan, Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

            Üzeyir Arslan dün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını duyurdu.

            Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Bakanı Mustafa Türkmen, il genel meclisi üyeleri ve partililerin katıldığı basın toplantısında konuşan Arslan; “Alışılagelmişin dışında bir seçim süreci yaşayacağız. Sadece milletvekili aday adayı olarak bizler değil, milletin kendisi, bu seçimden ziyade, bir iktidar olma, iktidarda kaim endişesinden uzak, bir hizmet, bir sevda heyecanı yüreklerde hissedilecek” dedi.

            Bu heyecanla partinin kuruluşundan bu tarafa hizmet ettiğini ifade eden Arslan; “Partimizin geleneğinde de olmadığı gibi , bende aday olursam neler yapabileceğim gibi bir takım vaadler peşinde değilim. Çünkü biz vaat eden bir partinin mensupları olmadık. Milletimizin beklentilerini bilenletieniz. Milletin kendisiyiz. Üç dönemdir seçim süreci yaşıyoruz. Hiç iktidar olma endişesi yaşadık mı, Hiç oyumuz bir öncekinden aşağıya düşecek tedirginliğini duyduk mu. Hep bir öncekinden daha çok başarı, bir öncekinden daha fazla hizmet. Durmak yok yola devam diyerek bu sevdayı yaban eller bırakmadık.

            Hiçbir şey vaat etmiyorum. Çünkü vata adamı değiliz. Hizmetkarız. Milletvekili de olsak, partimizin kapısında nefer de olsak hizmet anlayışımız hiçbir şey değişmeyecek. Bu sevda yüreklerde hep olacak” diye konuştu.

            Ak Parti Milletvekili aday adayı Üzeyir Arslan, son olarak şunları kaydetti: “Açık yüreklilikle ve gönülden söylüyorum ki, adaylık sıralamasında hangi kardeşimiz olursa olsun, asla husumetin ve ihtirasın kurbanı olmayalım. Birliğimizin, dirliğimizin düzenini bozacak entrikalara alet olmadan, yüreklerimizde yanan bu hizmet sevdasının alevini hiç söndürmeyelim.

            Milletvekilliği aday adayı olduğumu bir daha açıklıyor, benimle birlikte aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim