Yozgatlı bürokratlardan Nurullah Kılıç, Yozgat’ın daha büyük bir ivme ile kalkınmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, bu kalkınmanın gerçekleşmesinde TBMM çatısı altında daha aktif rol almak için Ak Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

            Dün Yozgat’a gelen Nurullah Kılıç, Yimpaş VIP Salonu’nda düzenlediği basın toplantısı ile hem kendini tanıttı, hem de neden milletvekili aday adayı olmak istediğini Yozgat kamuoyu ile paylaştı.“Yozgat sevgim, hizmet heyecanımla, bilgi ve birikimimle, içinizden biri olarak Sizlerle daha müreffeh bir geleceğe yürümek için AK Parti milletvekilliği için adayım” diyen Kılıç; “Çiftçi bir ailede, 1969 yılında Sarıkaya İlçesi Alifakılı köyünde doğdum. İlk orta ve Lise tahsilimi Sarıkaya'da, Yükseköğrenimi, A.Ü. İşletme Fakültesinde tamamladım. Ayrıca Avrupa Birliği çalışanlar derneğinden proje danışmanlık eğitimi aldım. Halen Orman Bakanlığında çalışmaktayım. 1989 yılından beri aynı Bakanlığın çeşitli birimlerinde görev yaptım. Ayrıca 10 yıldan beri özel sektörde tekstil, inşaat, proje ve danışmanlık alanlarında çeşitli çalışmalarda bulundum. Çiftçiliğin zor ve çetin şartları ile 22 yıldan beri kamu ve özel sektörde edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemi ile birleştirerek; Yozgat'ın kalkınması ve gelişmesi için AK Parti Milletvekili adayı olmaya karar verdim” dedi. Kılıç, Yozgat’ın büyük bir ivme ve kalkınmaya ihtiyaç duyduğunu belirterek; “Bu gerçekten hareketle, Yozgat'ın yatırıma ve yatırımcıya, daha çok istihdam alanlarına, daha çok iş sahalarına ihtiyacı var. Yozgat'a hizmet ve desteklerini yıllardır sürdüren AK Parti saflarında siz hemşerilerime hizmet etmek ve bu sorunlarınıza çözüm üretmek için adayım.

            Herşeyin devletten beklenmemesi adına, özel sektör yatırımlarının ilimize getirilebilmesi için Yozgat'ın üretim ve istihdam potansiyelini hayata geçirecek projelerle ilgili uzun yıllardır çalışmalarım devam etmektedir. Bu amaçla sahibi olduğum Alpel proje ve danışmanlık şirketim ile Avrupa Birliği ve diğer fonlardan Tarım ve hayvancılık için sağlanan kaynaklardan Yozgat'ı ve Yozgatlıyı yararlandırmak için her ilçemizde yatırım projeleri hazırladım. Bu imkanlardan daha çok yaralandırmak için tüm halkımızı bilinçlendirmek amacıyla, çeşitli eğitim faaliyetleri ve tanıtım toplantıları düzenledim. Bu çalışmalarımızın sonuçlarını halkımız her geçen gün gördü ve görmeye devam ediyor.”

Editör: TE Bilişim