Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Durak Turan Düz, ülkenin milliyetçi fikre, kadrolara ihtiyacı olduğunu belirterek, hassasiyetlerin hizmete dönüşmesi gerektiğini söyledi.

            Ülkücü Hareketin Yozgat’ta tanınan simalarından, Sarıkaya eski Belediye Başkanı, MHP Milletvekili Aday Adayı Durak Turan Düz, İleri Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemiz Editörü Tarık Yılmaz ve köşe yazarımız Ahmet Sargın’ın misafiri olan Düz, neden milletvekili olmak istediğini ve ülke meselelerine bakış açısına dair fikirlerini paylaştı.

            Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ülkenin içinde bulunduğu duruma işaret eden Düz; “Türkiye’nin milliyetçi bir duruşa, milliyetçi kadrolara ve görüşe ihtiyacı var. Bu gün ülkenin içinde bulunduğu durum ortam aşikar. Hassasiyetler noktasında geldiğimiz durumu herkes görüyor. Milli değerlerin hizmeti dönüşmesi adına mensubu olduğum MHP’den milletvekili aday adayı olmak benim için büyük bir gururdur” dedi.

            İleri Gazetesi’ne de objektif ve ilkeli yayınlarından ötürü teşekkür eden MHP Milletvekili Aday Adayı Durak Turan Düz, diğer aday adaylarına da başarılar dilemeyi unutmadı.

Editör: TE Bilişim