AK Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıklayan AN Ajans Grup  Başkanı Nurullah Nurdoğan, başvuru belgesini AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’e teslim etti.
SON TARİH 20 ŞUBAT  
 
Teslim töreni öncesi bir açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, şuana kadar 4 aday adayının resmi müracaatta bulunduğunu belirterek, son tarih olarak 20 Şubat’ın belirlendiğini bildirdi. 
Lekesiz, şöyle konuştu: “Milletvekili aday adaylığı müracaatlarını başlattık. Şuana kadar 4 tane milletvekili aday adayı arkadaşımız bize müracaatta bulundu. 
Aday adaylığı müracaatlarımız 20 Şubat tarihine kadar devam edecek. 1 Mart Pazar günü de teşkilat temayül yoklaması ile birlikte milletvekillerimizin teşkilat nazarında görünümlerine dair bir fotoğraf çekme imkanımız olacak. Daha sonra genel merkezimiz tarafından yapılan değerlendirmeler en son 7 Nisan tarihinde netleştirilerek milletvekili listesi belli olacak ve Yüksek Seçim Kurulu’na listeler verilecek.”
“YOZGAT’IN HİZMETE İHTİYACI VAR”

Daha sonra aday adaylığı açıklamasında bulunan AN Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, Yozgat’ın bir çok alanda sayısız hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.  
“Bir memlekete ihtiyacı olan hizmetlerin en kaliteli şekilde gelmesi, büyük bir dayanışma ile mümkündür” diyen Nurdoğan; 
“Birbirimizi koşulsuz sevmek, insanlarımızın gönüllerinde muhabbet iklimi oluşturabilmek, bütün hizmetlerin en büyük anahtarıdır. Bugün sadece bir milletvekilliğine değil, gönüllerde sevgiye ve muhabbete talip oluyoruz.
Yozgat’ın ve Yozgatlının ihtiyaçlarını ancak birlik ve beraberlikle çözebiliriz. Siyasete gönül verenlerin en büyük hedefi, insanlarımızın hayallerine sahip çıkmak ve en geniş ölçekte mutluluğuna hizmet etmek olmalıdır. İşte bu inançla ve samimiyetle,  Yozgat’ımız için yola çıkıyoruz” diye konuştu. 
Yozgat ve ilçelerinde son yıllarda olağanüstü bir göç ve buna bağlı birçok ciddi sorun görüldüğünü ileri süren Nurdoğan, ortaya çıkan bu sorunlar sebebiyle Yozgat için zaman kaybedilmeden “acil eylem planı” ihtiyacı doğduğunu kaydetti. 
Nurdoğan son olarak şunları söyledi: 
“Milletvekilliği ile amacımız, dertleri ve sıkıntıları ile umudu tükenenleri, ihtiyaç ve istekleri için sesini duyuramayanları temsil etmek, tüm insanlarımızın yanında Allah rızası için bulunmaktır. İşte bu hizmet inancı ile Yozgat’ımızın daha gelişmiş ve güçlü olduğu yarınlar için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışacağıma ve her zaman insanlarımızın çıkarı için siyaset yapacağıma söz veriyorum.”

Editör: TE Bilişim