Ak Parti’nin teşkilat temayülü yoklamasından birinci çıkan İşadamı İsmail Yılmaz, sonuçların Yozgat ve Ak Parti için hayırlar getirmesini dileyerek, kusursuz bir temayül gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

            Ak Parti’nin hafta sonu Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan teşkilat temayülü yoklamasından 757 oyla birinci çıkan Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından, İşadamı İsmail Yılmaz, şahsına gösterilen teveccühten ötürü tüm partililere teşekkür etti.

            Yılmaz, gazetemizi ziyaret ederek Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın misafiri oldu.

            Seçim öncesi demokratik bir sürecin Ak Parti’de şeffaf ve huzurlu bir şekilde yapılmış olmasının mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yılmaz; “Parti içi demokrasinin ilkeli, seviyeli ve tarafsız bir şekilde yapıldığı temayül yaşadık. Bu temayülde alınan sonuçtan çok ortaya çıkan birlik ve beraberlik tablosuydu önemli olan. Bu tabloyu Pazar günü hep birlikte yaşadık” dedi.

            Şahsına gösterilen teveccühten ötürü de memnuniyet duyduğunu söyleyen Yılmaz; “Yaklaşan genel seçimler öncesi temayül sonuçları milletvekili adaylarının belirlenmesinde önemli bir süreç olacak. Ben, delege teveccühünün parti genel merkezinde de takdir bulacağına inanıyor, şahsıma gösterilen destekten ötürü tüm partililere, tarafsız, ilkeli ve şeffaf bir ortamda temayül yoklaması yapılmasında emeği bulunanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim