Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan ve seçimlerde tüm siyasi partilerin propagandalarını seçmene ulaştırmada kullanılan seçim otobüsleri 7 Haziran seçimlerinde de boy gösterecek. 
Her yıl olduğu gibi seçimlerin son gününe kadar Yozgat’ı ve ilçelerini dolaşacak seçim otobüsleri partilerin propagandalarını vatandaşa aktaracak. Pazar günü adaylarını tanıtacak olan AK Parti’nin seçim otobüsünde bu kez partinin yeni genel başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterleri boy gösterecek. 
AK Parti’nin bu yılki seçim otobüsünde göze çarpan sloganı ise partinin 7 Haziran seçim beyannamesinin de temel sloganı olan “Bizimle Yürü Türkiye” olacak. 
MHP’nin seçim otobüsünde ise partinin genel başkanı Devlet Bahçeli’nin posterinin yanı sıra, yine MHP’nin de 7 Haziran seçimleri için belirlediği “Bizimle Yürü Türkiye” sloganı yer alacak. Şimdiden Yozgat sokaklarını gezmeye başlayan her iki partinin seçim otobüsünde de 7 Haziran için hazırlanan seçim müzikleri yankılanacak. AK Parti beş yeni seçim şarkısıyla, MHP ise 17 yeni seçim şarkısı ile Yozgat sokaklarını inletecek. Yozgat’ta 7 Haziran seçimlerinin iddialı iki partisi her alanda kıyasıya bir yarışa tutuşup, her alanda seçim propagandasını sürdürürken, nihai kararı ise 7 Haziran’da Yozgatlı seçmen sandık başında verecek.

Editör: TE Bilişim