“Hamurunu milletin yoğurduğu Ak Parti’nin hizmet ehli milletvekili olmak için adayım”

Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, Ak Parti’den Yozgat Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Nurdoğan, uzun zamandan beri yaptığı istişareler neticesinde sevdikleri tarafından gösterilen istek ve arzu neticesinde 12 Haziran 2011’de yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

            Dün Ak Parti İl binasına kalabalık bir grubun desteği ile gelen İşadamı Nurullah Nurdoğan, yoğun tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen’in katıldığı basın toplantısına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

            Nurdoğan, burada yaptığı konuşmada milletvekili aday adayı olmasındaki amacın memleketine en iyi bir şekilde hizmet etmek ve kalıcı izler bırakmak olduğunu söyledi.

            “Siyaset, menafaat ve çıkarlar için değil ideal ve hizmet için yapılır. Siyaset gönül işidir” diyen Nurdoğan; “Artık bu işe karar verdiniz mi başaracağınıza da inanmanız lazımdır. Eğer inanırsanız başarı zaten arkasından gelecektir. Allah’a şükürler olsan ki biz inanıyoruz ve başaracağız. Memleket için, sizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi.

            Seçilmesi halinde nasıl bir milletvekili olacağını da anlatan Nurdoğan; “Açıkça ifade etmeliyim ki; İstisnalar hariç olmak üzere, Yozgat’ımızın özellikle siyasi alanda zayıflayan ve tabanı ile ilişkilerini kesen, seçildikten sonra ve neredeyse kendi memleketine yabancı olan, halkı ve seçmeni tarafından maalesef tanınmayan bir konumda olmak öyle bir milletvekili olmayı hiç düşünmem ve düşünemem. Dünü ve geldiği yeri unutanlardan, ne memleketine, ne de insanlığa fayda olmaz, olamaz diye düşünüyorum. Böyle bir insanın memleketine hizmet etmesi düşünülemez. Olsa olsa başka maksat ve gayesi olabilir” dedi.

            Yozgat için yapılacak hala pek çok şeyin olduğuna işaret eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Nurullah Nurdoğan; “Yapılacak çok şeyler vardır. Tarım ve hayvancılıkta, turizm sektöründe, eğitimde, ulaşımda, sanayi ve ticarette sayılamayacak kadar sorunlar var. Bu sorunları aza indirmek, çözebilmek, yeni projeler üretmek için gece gündüz demeden çalışmak gerekiyor. Bütün bunların yapılabilmesi ve iyi bir ekip olabilmek için, Yozgat milletvekili listesinin çok dikkatli ve titiz bir şekilde yapılması gerekmektedir. İnşallah arzumuz bunun gerçekleşmesidir. Özellikle partimizin 12 Haziran’da çok güzlü bir şekilde geleceğine ve Yozgat’ı 4-0 yapacağına inancım tamdır” dedi.

            Nurdoğan, durup dinlenmeden çalışma, dert dinleme, sıkıntılara ve beklentilere cevap verme, çözüm yolları bulmaya gayret etme ve bu kutlu yolda hiçbir şekilde ideolojik ön yargılarla hareket etmeyeceğine, vatandaşın çıkarına olmayan hiçbir siyasi faaliyette olmayacağına söz verdi.

NURULLAH NURDOĞAN KİMDİR?

            1968 yılında Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesine bağlı Ovakent Beldesi’nde doğdu. İlkokulu Ovakent N.Kemal ilkokulunda, Ortaöğretimini Kayseri İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimine Mısır'da Ezher Üniversitesinde başlayarak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Ayrıca Kayseri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Hadis dalında yüksek lisans (mastır) çalışması yaptı. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu bölümünde eğitimine devam etmektedir.

            1992 - 1995 yılları arasında Kayseri Pınarbaşı İmam Hatip Lisesinde Öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 1996 yılında Malatya Darende Anadolu İmam Hatip Lisesinde çalıştı. Aynı yıl Yozgat Boğazlıyan İmam Hatip Lisesinde Okul Müdürü olarak atandı. 2000 yılında Devlet memurluğundan ayrılarak özel sektöre geçti. 6 yıl İstanbul da çalıştıktan sonra Yozgat'ta faaliyet gösteren Yimpaş Holding'e bağlı grup şirketlerinde yöneticilik yaptı. Toplum yararına faaliyet gösteren, tüm sosyal faaliyetlerin içinde olmaya gayret eden Nurdoğan , evli ve üç çocuk babasıdır. Yabancı dil olarak Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Editör: TE Bilişim