Yozgat geneli ve Yerköy’ün sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini dile getiren Çelik, “Esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin sorunlarını çok iyi biliyorum çünkü ben her zaman onların arasındayım, çözüm yollarını da çok iyi biliyorum. Allah kısmet eder Milletvekili seçildiğimizde, sorunları bir bir çözeceğiz ve Yerköy’ü ile Yozgat’ın gelişimini hızlandıracağız” diye konuştu.
Köy muhtarları ise Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik’i sonuna kadar destekleyeceklerini ve her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Yerköy Vehbi Pandır Mahallesi Muhtarı Burhan Yorulmaz, seçim döneminde eli çantalıların gelip seçim sonrası kaybolduklarını belirterek, “Biz eli çantalı milletvekili istemiyor, içimizden birinin milletvekili olmasını istiyoruz. Ayhan Çelik, bizim düğünümüzde, cenazemizde her zaman yanımızda olan bizden biri. Milletvekili olursa isteğimizi, sorunumuzu rahatça söyleyebiliriz. Eli çantalı olanlar bizi, biz onları tanımıyoruz, milletvekili seçilince yanlarına nasıl gideceğiz. O yüzden Yerköyümüzün adayı Ayhan Çelik’i sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

60 Evler Mahallesi Muhtarı İbrahim Aslan’da Yerköy’ün 1962 yılından beri iktidar partisinden bir milletvekili çıkartamadığını belirterek, “Bu dönem AK Parti’den Ayhan Çelik’in milletvekili olarak çıkmasını istiyoruz. Milletvekili olmadan dahi ilçemiz için elinden gelen hizmetleri yapmaya çalışıyor. Bir sıkıntımız olsa çözüm yolları arıyor. Biz Ayhan Çelik’in yanındayız ve destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

Gündoğdu Köyü Muhtarı Bekir Akdağ’da Ayhan Çelik’in borsa başkanlığı döneminde bütün köylerde hizmetleri bulunduğunu çiftçinin esnafın her zaman yanında olduğunu belirterek, “Ayhan Çelik, bizim içimizden biri biz onun dilinden anlarız, o bizim dilimizden anlar. Çiftçinin esnafın sorununu çok iyi bilir. Ayhan Çelik milletvekili adayı olmasını istiyoruz ve onu sonuna kadar destekleyeceğiz. Özellikle bu dönem iktidar partisinden Yerköylü bir milletvekilinin çıkmasını istiyoruz. Yerköy halkı bunu bekliyor” ifadelerini kullandı.

Hatibin Köyü Muhtarı Akif Türker’de bu dönem AK Parti’den Yerköylü bir milletvekili olmasını istediklerini ifade ederek, “Biz Ayhan Çelik’i çok iyi tanıyoruz ve kendimizden biridir. Düğünümüzde cenazemizde her zaman bizim yanımızda. Eli çantalı bir milletvekili istemiyoruz. Seçim dönemi geliyorlar bir ay kalıp kart dağıtıyorlar, Ankara’ya gittiklerinde ise telefon numaralarını değiştirip kendilerin ulaşılmasını engelliyorlar. Seçimden seçime gelene artık kimse rağbet etmiyor. Yozgat’ı tanımıyor, Yerköy’ü tanımıyor seçim döneminde elinde bir çanta ile geliyorlar ve hizmet edeceğiz diyorlar. Bizi tanımaya bize nasıl hizmet edecek. Ayhan Çelik ise burada doğmuş burada büyümüş içimizden birisi. Kendisinin sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim