Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Hacıabdullahoğlu beraberinde Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak ve partililer ile birlikte gündemi Yozgat’tan değerlendirdi. Hüseyin Hacıabdullahoğlu Saadet Partisi’nin 2015’te yapılacak seçimler öncesi sahaya inerek millet ile yeniden kucaklaşarak Milli Görüş’ü başarılı kılmak amacıyla var gücüyle çalışacağını bildirdi. 
Ülke gündemine dair konularda da bir dizi açıklamalarda bulunan Hacıabdullahoğlu ülkenin faize harcadığı rakamlar ile birlikte her geçen gün ekonomide buhrana girdiğini ve bunun yanı sıra yerli sermaye ve öz kaynakların tamamının da özelleştirme yanlışlığıyla yabancı ve küresel sermayelere teslim edildiğini söyledi. 
Türkiye’nin her konuda çıkmaza girdiğini iddia eden Hüseyin Hacıabdullahoğlu dış siyasette iflas eden bir Türkiye ile bölgedeki Müslüman ülkelerin de sıkıntılarının arttığına ve Avrupa Birliği kapılarında umut arayan bir ülke konumuna geldiğini belirtti. Hüseyin Hacıabdullahoğlu “Bugün Türkiye’deki tek sorun bir sistem sorunudur. Ülkeyi yöneten siyasi iktidar küresel sermaye ve Yahudi lobilerinin istediği sistemi uygulamakta, ülke bundan dolayı felaketlere sürüklenmektedir. İktidara alternatif olduklarını iddia eden diğer siyasi hareketlerde aynı sistemi öngördükleri için Türkiye’nin bu çıkmazdan kurtulması mümkün görünmemektedir” dedi. 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Hacıabdullahoğlu tarım ülkesi olan Türkiye’de özellikle tarıma vurulan son ağır darbenin şeker pancarı üreticilerine yönelik olduğunu hatırlattı. Kapitalist sermayenin dayatmasıyla Türkiye’ye mısır nişastasından üretilen şekerin yaygınlaştırılmak istendiğini ve bu sayede de yaklaşık 10 milyon vatandaşın doğrudan ve dolaylı yoldan gelir kaynağı olan pancar üretimine büyük bir darbe indirilmiş olacağı gerçeğine dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu. 
Saadet Partisi’nin meclis çatısı altında muhalefetlik görevi gördüğü dönemde bile milletin aleyhine olan pek çok siyasi hamleyi geri çeldiklerini ve adil düzen vurgusu yaptıklarını ifade eden Hüseyin Hacıabdullahoğlu “Kırk yıllık mücadele geçmişimizden bu yana söylediğimiz hep ‘Adil düzen’ olmuştur. Batıl’ın karşısına Hak’kı koyan bu siyasi iradenin önümüzdeki yapılacak seçimlerle yeniden meclis çatısı altına girmesi ve Milli Görüş’ü oradan gür bir sesle dile getirmesi gerekmektedir. Bu hedef ile teşkilatlarımız yapılacak seçimler öncesi inanç, iman ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir” şeklinde konuştu. 
Hüseyin Hacıabdullahoğlu parti teşkilatındaki toplantının ardından Yozgat TSO’yu ziyaret etti TSO ziyaretinde Başkan Metin Özışık ile görüşen Hacıabdullahoğlu Yozgat’ın sosyo-ekonomik yapısı hakkında TSO Başkanı Metin Özışık’tan bilgi aldı. TSO Başkanı Özışık Yozgat’ın kamu yatırımıyla 1970’li yılların başında ancak tanıştığını bildirerek Yozgat’ın içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve hedefler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Saadet Partililer TSO ziyaretinin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şehit Aileleri Derneği’ni de ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim