MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Yusuf Mertoğlu, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz ve Sayfa Editörü İhsan Çelikkaya’nın konuğu olan Mertoğlu, hem ilçe kongrelerini değerlendirdi hem de yaklaşan genel seçimler öncesinde Yozgat’ı, TBMM’de temsil etme noktasında milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Çadırardıç Belediye Başkanlığı süresince her zaman halkla iç içe yoğun bir çalışma programı uyguladığını hatırlatan Mertoğlu, Yozgat’ı tanıyan Yozgat’ın bir evladı olarak her zaman üç hilalli rozeti gururla taşıdığından bahsetti.

Kısa bir süre önce tamamlanan ilçe kongrelerinin tamamına katılarak, o havayı teneffüs ettiğini kaydeden Mertoğlu; “Allah’ın izni ile MHP, tüm ilçe kongrelerinden birlik tazeleyerek ve güçlenerek çıkmıştır. İlçe kongrelerinin tamamına katılmış, o havayı teneffüs etmiş biri olarak ülkücü hareketin birlik ve beraberlik havasında genel seçimlerine hazırlandığını yüksek sesle söylemek istiyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI!

Mertoğlu, ayrıca MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yozgat’ı tanıyan, Yozgat’ın bir evladı olarak hizmet noktasında birikimlerini TBMM’de milletin vekili olarak sürdürmek istediğini vurgulayan Mertoğlu;

“Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğumu şimdiden duyurmak istiyorum. Bilgi, birikim ve tecrübe olarak Yozgat’ı temsil noktasında Yozgat’ı çok iyi tanıdığımı biliyorum. Gerek eğitimim gerek siyasi vizyonum gerekse tecrübe bakımından milletvekilliğine hazırım. Bunu sözle değil inşallah gerek partililerim gerekse Yozgatlı hemşerilerime anlatma noktasında emeğimi ve mesaimi esirgemeyeceğim. İnşallah hayırlı sonuçlanmasını temenni ettiğim genel seçimlerde MHP’den milletvekili aday adayı olduğumu şimdiden kamuoyu ile paylaşmak istiyorum” diye konuştu. 


Editör: TE Bilişim