Milletvekili aday adaylığı sürecinde teşkilat ve vatandaşlar ziyaretleri ile partisinin tanıtımını Yozgat, ilçe ve köylerinde yapan Prof. Dr. Mustafa İlbaş, seçime az bir zaman kala yine meydanlara inerek vatandaşlarla buluştu.

            Geçtiğimiz haftalarda Yozgat merkez ve ilçelerde ziyaretlerde bulunan İlbaş, çarşı ve Pazar ziyaretleri ile vatandaşlara partisinin seçim beyannamesi ve projeleri hakkında da bilgi verdi.

            Ziyaret programı sırasında teşkilatlarla da istişarede bulunan İlbaş, ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta MHP’ye ciddi bir teveccüh, önemli bir yöneliş olduğunu söyledi.

            İlbaş, günümüz Türkiye’si’nde MHP’nin mevcudiyetinin insanlar tarafından hissedildiğini belirterek;

“Yaklaşan seçimler öncesinde olduğu gibi yine partililerimizle, vatandaşlarla bir araya gelmeye, istişarede bulunmaya gayret gösterdik. Tüm ilçelerimizde teşkilat mensubu arkadaşlarımızla olduğu kadar çarşıda pazarda tarlasında günlük meşguliyet halinde insanlarımızla sohbetlerimiz, ziyaretlerimiz oldu. Olumlu karşılık aldık. Sohbetlerimizde karşılıklı moral depoladık. İnşallah 7 Haziran Türkiye’nin değişim ve dönüşüm tarihi olacak, ülkücü kadrolar ülke yönetiminde söz sahibi olacaktır” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim