MHP’nin Yozgat’ta ak saçları ile dikkat çeken milletvekili adayı Yusuf Mertoğlu, tüm Yozgat halkına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.  4. sırada olmasına rağmen diğer adaylar Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır ve Seyit Yücel’le birlikte gece-gündüz demeden seçim çalışması yürüten Mertoğlu’nun kim zaman tek başına yürüttüğü seçim çalışmalarını 7 Haziran gününe kadar sürdürmeyi ihmal etmedi. 
7 Haziran’dan Yozgat’ta oylarını yaklaşık 20 bin civarında artırma başarısı elde eden MHP’nin bu başarısında önemli pay sahibi olan Mertoğlu, Yozgat halkına gösterdiği teveccühten ötürü teşekkür etti. 
MHP’nin her zaman milletin gönlünde en kıymetli yerde var olan bir değer olduğunu söyleyen Mertoğlu; 
“7 Haziran bir kez daha göstermiştir ki MHP’siz Türkiye düşünülemez. Vatan, millet ve manevi değerler noktasında her zaman milletinin hasletlerinden yana duruş sergileyen MHP, 7 Haziran’da hem Yozgat’ın hem de Türkiye’nin gönlünü kazanmıştır. 7 Haziran bir uyanıştır ve bu uyanış inşallah bu şekilde devam edecektir. Bu kutlu yürüyüşte bize inanan, güç veren, destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim