Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) milletvekili aday adaylığı müracaatlarının yapılmaya başlaması ile seçim hareketliliği de başladı. Genel merkez tarafından görevlendirilen 9 milletvekili önümüzdeki günlerde Yozgat çıkarması yaparak, seçim çalışmalarının fitilini ateşleyecek.

            MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, Milliyetçi Hareket Partisi olarak  seçim çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Aday adaylarının müracaatlarını 14-21 Mart arasında Genel Merkez’e yapacaklarını belirten Çınarer, yapılacak genel seçimler için il ve ilçe teşkilatlarının ve parti genel merkezinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

            “Partimizden aday adayı olmak isteyen vatandaşlarımızın sayısının çok fazla olması bizleri hem memnun etmekte hem de gelecek seçimlerde tek başına MHP iktidarının önünü açmaktadır” diyen Çınarer; “Yozgat’ta yerel bazda il ve ilçe teşkilatlarımızla sürdürmüş olduğumuz seçim çalışmaları genel merkezimiz tarafından da desteklenmiş, Yozgat’ta 17-18 Mart günlerinde Genel Merkez tarafından görevlendirilen 9 milletvekilimiz çalışmalar yapmak üzere görevlendirilmiştir” dedi.

            Çınarer, açıklamasında şunları kaydetti: “Yozgat’ın MHP ve ülkemiz için önemi ve Yozgatlının bu seçimlerde MHP’ye vereceği sorumluluk bizleri daha da fazla çalışma gayreti içine sevk etmektedir.

            Yozgat’ta son dönemlerde yoğun şekilde yaşanan MHP sempatisi sürekli artarak devam etmektedir. Milletimiz genel seçimler öncesi, AKP iktidarının 9 yıllık iktidar süresi içerisinde ilimizde taahhüt ettiği birçok vaadini yerine getirmediği, il nüfusunun ve milletvekili sayısının bu süreçte eridiği, işsizliğin aratarak devam ettiği, göç veren iller sıralamasında ilimizin ilk sıralara yerleştiği, tarım ve çiftçiliğin yok olduğu, hayvancılığın ithal et safsatasıyla yok edildiği görülmektedir. Bütün bunları gören ve fark eden hemşerilerimiz MHP çatısı altında birleşmektedir.

            MHP olarak 17-18 Mart günlerinde Genel Merkezimizin büyük katılımıyla başlatacağımız Yozgat hareketi milli ruhun yeniden Yozgat’ta yaşanmasına vesile olacaktır.

            Yozgat’a gelecek milletvekillerimiz; ilimizde bulundukları süre içerisinde il, ilçe, belde teşkilatları, sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ve hemşerilerimizle bire bir görüşerek fikir alışverişinde bulunacaklardır.”

Editör: TE Bilişim