MHP Milletvekili Sadir Durmaz, beraberinde milletvekili adayları Mehmet Ali Çakır, Seyit Yücel, İl Başkanı Ethem Sedef, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hafta sonu Boğazlıyan, Yenifakılı ve Çayıralan ilçelerinde  seçim ziyaretlerinde bulundu.
Ziyaretler sırasında aynı  zamanda seçim irtibat bürosu açılışı da yapan MHP’li heyet, daha çok vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundu.

 “İLGİ BÜYÜK”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, vatandaşın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. 
Yozgatlı’nın AK Parti iktidarları sürecinde yaşadığı geri bırakılmışlığın ve kandırılmışın tepkisini artık daha net ifade ettiğini belirten Durmaz; 
“Yozgat’ı karış karış geziyor, insanları dinliyor, sohbet ediyoruz. Köylü köyünde mutsuz, kentli kentte mutsuz. Mutsuzluk havasının hakim olduğu bir Yozgat’ta insanlara ne derdiniz var diye sormadan insanlar derdini anlatıyor, tepkisini dile getiriyor. Köylünün köyüne mahkum olduğu bir düzende şehirlinin ne halde ne durumda olduğunu anlatmaya sözler yetmiyor. 
İnsanların tepkisi ve serzenişleri karşısında MHP’nin köylüden asgari ücretliye, memurdan esnafa halkın tüm kemsini kucaklayacak, refah düzeyini artıracak projelerini anlatıyoruz. İnşallah 7 Haziran değişimin, dönüşümün tarihi olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim