MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş, önceki akşam ev toplantılarından bir tanesini Köseoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Beraberinde İl Başkanı Cevdet Kaya ve il genel meclisi adaylarının yer aldığı toplantıda Bektaş projelerinden bahsetti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye genelinde başlattığı çalışmaların Yozgat’ta da tüm yoğunluğu ile devam ettiğini kaydeden Bektaş, MHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığından bahsetti.
Bektaş, vatandaşın ilgisine karşılık projelerle ve yapacakları hizmetleri ortaya koyduklarını belirterek; “Samimiyetle yürüttüğümüz seçil çalışmalarında halkımız bizi bağrına bastı. Bizler Yozgatlıyız, bu şehrin çocuğuyuz. Bu duygularla insanların karşısına çıkıyoruz” dedi.
PİKNİK ALANLARI
VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI
Bir şehrin yaşanabilir olmasının, halkına yüksek hayat standardı sunmasıyla direk orantılı olduğunu belirten Bektaş, şunları söyledi:
“Artık günümüzde park ve bahçeler, piknik ve yürüyüş alanları olmazsa olmaz bir zorunluluktur.Maalesef Yozgat'ımız,park ve bahçe,piknik ve yürüyüş alanı itibariyle zengin bir sayılmaz.
Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumuz ilk andan itibaren Yozgat'ımıza yemyeşil bir hüviyet kazandırmak uğraşı vereceğiz.Kirazlı ve Çamlık Göleti etrafında piknik alanları oluşturacağımız gibi yürüyüş parkurları da hazırlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.Bu hususta alternatif mekan arayışlarını da sürdüreceğiz.
Editör: TE Bilişim