Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Sadir Durmaz, seçim çalışmalarını Yozgat’ta yoğun bir ziyaret programı ile sürdürdüklerini belirterek; “Yozgat halkına gösterdikleri ilgi ve teveccühten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

            MHP Milletvekili Adayları Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır ve Nevzat Kemal Adıbelli, seçim çalışmalarını ilçe ve köy ziyaretleri sürdürüyor. Çoğu zaman ev toplantılarına da katılan MHP’li adaylar, gördükleri ilgi karşısında daha güçlü ve mutlu olduklarını dile getirdiler. MHP Milletvekili adayı Sadir Durmaz, MHP’nin seçim öncesi ortaya koyduğu proje ve programların halk tarafından mantıklı, kabullenilir ve Türk insanının sorunlarına çözüm üretebilecek ölçüde görüldüğünü söyledi. Bir Hilal Kart’la insanların yardım değil, gerçek manada alışveriş imkanına sahip olacaklarını söyleyen Durmaz; “MHP Türkiye’nin umudu, insanların Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her zaman görmek istediği bir parti. nDevamı 2’de

Baştarafı 1’de

            Bu gün Yozgat’ta yürüttüğümüz seçim çalışmalarında insanlarımızın sorunlarını, içinde bulunduğu umutsuzluğu çok daha iyi görüyoruz. İnsanlar dertli, insanlar umut bekliyor, iş istiyor.

            MHP Türk milletinin derdiyle dertlenen, sorunlarına çözüm arayan bir parti. İnsanların bize olan güveni ve ilgisi inşallah 12 Haziran sonrası MHP iktidarı ile çözüm bulacak” diye konuştu.

            Durmaz, saat, zaman, mekan gözetmeksizin yürüttükleri seçim çalışmalarında karşılaştıkları ilgi ve alakanın verdiği moralle daha çok çalışıp, daha çok insana ulaştıklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim