MHP İl binasında düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş, belediye başkan aday adaylarından Yusuf Mertoğlu, Fuat Köksal, Seyfi Bayrak, Ali Açıkgöz ve ok sayıda partili katıldı.
MERTOĞLU; “ALLAH UTANDIRMASIN”
Toplantıda ilk konuşmayı Belediye Başkan Aday Adaylarından Yusuf Mertoğlu yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Mertoğlu; “Öğrencilik yıllarımda bu davanın bir mensubu oldum ve gönül verdim ömrüm boyunca da bu sevdam devam edecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “Partide ağabeylerinizin görev vermesini beklemeyin görevi talep edin” ilkesine dayanarak Yozgat Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum daha önce yaptığım basın açıklamasında partimiz hangi arkadaşımızı seçerse seçsin onunla çalışacağımızı belirtmiştim şimdi gelinen nokta da  başarısızlığımıza mazeret aramadan elimizden geldiği şekilde inşallah Yozgat Belediyesi’ni kazanacağız. Yozgat için Büyük Türk milleti için Vatan için hayırlı olsun rabbim utandırmasın” şeklinde konuştu.
BEKTAŞ;
“BİR NEFER OLARAK ÇALIŞACAĞIM”
MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş ise konuşmasında birlik ve beraberlik içerisinde bir ülkücü olarak bir nefer gibi çalışacağını söyledi.
Bektaş; “Yusuf Mertoğlu kardeşimin söylediği gibi 35 yıla yakın bende bu davanın neferi olarak acizane hizmet ettim ve bu günde önümüzdeki seçimlerde MHP’nin Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak hizmet vereceğim inşallah. Aday Adayı arkadaşlarımız ile birlikte çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun. Yolumuz uzun zahmetli zor bir yol ama Allah’ın izniyle dün kalesi konumunda olduğumuz ve  bugün Ülkücüler nerede sorusunun yöneltildiği ilimizde burada olduğumuzu tüm Yozgat olarak Türkiye’ye inşallah göstereceğiz.”
BAYRAĞI BURCA DİKECEĞİZ
Bektaş konuşmasında üç hilalli bayrağı burca dikerek, Yozgat’ı yeniden MHP’nin kalesi yapacaklarını mesajını verdi.
Bektaş şöyle konuştu: “Aday adaylığı sürecinde küskünlük dargınlık olmadı. Fuat ve Ethem kardeşim, diğerlerinin tamamı ise benim abim ve büyüğüm. Kardeşlik, dostluk, ağabeylik ve ülküdaşlık ruhu ile zafere ulaşacağız. Emaneti en iyi şekilde taşıyacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. Daha sonra Aday adayları birbirlerine sarılıp tokalaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Editör: TE Bilişim