Haftasonu yapılan MHP Orta Anadolu Kadın Kolları istişare toplantısı sonrasında yazılı açıklama yapan Çınarer, MHP Kadın Kolları Genel Merkezi ve MHP Yozgat Kadın Kolları'nın organizasyonunda İç Anadolu Bölgesi İl Kadın Kolları Teşkilatlarının Yozgat'ta bir araya geldiğini söyledi.
     Çınarer, toplantıda, Anayasa değişikliği, açılım politikası ve ülkenin ekonomik durumunun enine boyuna ele alındığını belirtti.
    Bu tür organizasyonların teşkilatlarının kaynaşması, ülke gündemine dair güncel bilgi ve birikimlerin paylaşılması ve bunların millete sunulması adına yararlı olduğuna değinen Çınarer, ''Milliyetçi Hareket Türk milletinin siyasi temsilcisidir. Bizim yolumuz milletimizin yoludur.
    Maalesef Milliyetçi Hareket ve Ülkücü camianın dışında kalıp iktidara talip olanlar bizim kadar millete ve milli değerlere sahip çıkamamaktadır'' diye konuştu.
     MHP Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu ise, teşkilatların tanışması, kaynaşması, aynı hedefe tek bir merkezden yönlendirilmesi adına yapılan, istişare toplantılarının partilerinin birlikteliğine, bütünlüğüne büyük destek sağladığını ifade etti.
    Sarıoğlu, Kadın Kolları olarak hepsinin hedefinin Milliyetçi Hareket Partisi'ni tek başına iktidara taşımak olduğunu vurgulayarak, bunun için kadınlara büyük görev ve sorumluluklar düştüğünün altını çizdi.

Editör: TE Bilişim