Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) üç milletvekili adayı Yozgat’ın ilçelerini, belde ve köylerini karış karış geziyor.

            Ziyaretleri sırasında vatandaşla yakın diyalog kuran adaylar, çocukların ilgisini de karşılıksız bırakmadılar.

            MHP Milletvekili Adayları Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır ve Nevzat Kemal Adıbelli, Akdağmadeni ve Sarıkaya ilçelerinde seçim ziyaretlerinde bulundular. İlçe merkezlerini ve köyleri ziyaret eden MHP’li adaylar, partilerinin seçim projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdiler.

            Özellikle köy ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Durmaz, Çakır ve Adıbelli, bu ilgiyi karşılıksız bırakmadılar.

            Yaşlılar ve gençlerden gördükleri ilgiyi çocuklardan da gören adaylar, tek tek ilgilenmeyi ihmal etmediler.

            MHP Milletvekili Adayı Sadir Durmaz, yaklaşan 12 Haziran genel seçimleri öncesi il genelinde ciddi bir seçim programı uyguladıklarını belirterek, vatandaşların gösterdiği yakın ilgi ve alakanın kendilerine güç ve moral kaynağı olduğunu söyledi.

            Milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır da, insanlardan gördükleri ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

            “Halk MHP’yi bağrına basıyor, biz de bu ilgiye karşılık vermeye, layık olmaya çalışıyoruz” diyen Çakır, MHP’ye olan ilginin her geçen gün katlanarak arttığını, 12 Haziran günü bu ilginin sandıklara yansıyacağına da inandığını söyledi.

            Seçim çalışmalarına katılan MHP 3. sıra milletvekili Adayı Nevzat Kemal Adıbelli de gerek kendi ilçesi Sarıkaya, gerekse gittikleri diğer ilçe ve köylerde gördükleri manzaranın verdiği güçle daha çok çalıştıklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim