Aday adayı tanıtım toplantılarının ardından çalışmalarına parti içi istişare ve yol haritası belirleme toplantılarıyla devam eden MHP, dün tüm aday adayları ile Yozgatlı esnafları ziyaret ederek partiye oy istedi. Tüm aday adaylarının sahaya inmesiyle birlik ve beraberlik görüntüsü veren MHP’nin tam kadro Yozgat sokaklarına çıkması MHP camiasını da sevindirerek, memnun etti. İlk olarak Cumhuriyet Alanı’nda Atatürk anıtı önünde toplu fotoğraf çektiren MHP’li aday adayları daha sonra şehrin dört bir yanına dağılarak vatandaş ile buluştu. MHP’li aday adaylarının Yozgat halkıyla ilk buluşmasında partinin aday adayları kendini tanıtarak 7 Haziran seçimleri için MHP’ye oy istedi. Aday tespitini kamuoyu yoklaması ve delege yoklaması ile belirleyecek olan MHP’de tüm aday adayları Yozgat halkı ile buluşarak MHP’ye oy istedi.

“DOKUZUNA DOKUZ KAT”

MHP’nin saha çalışması hakkında bilgi aktaran MHP İl Başkanı Ethem Sedef, partinin Yozgat’a özel slogan ve projelerle yola çıktığını ve tüm partililerin tek hedefinin 7 Haziran’da nihai başarı olduğunu kaydeden Sedef. “Yozuna yoz kattın, dokuzuna dokuz kat” sloganıyla yola çıktıklarını ve Yozgat’ta sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan 7 Haziran’da nihai zafere ulaşacaklarını bildirdi. Ethem Sedef, Yozgat’ta ki saha çalışmasının hemen akabinde, yine tüm aday adaylarının tamamının ilçelere çıkarma yaparak seçim kampanyasının ilk aşaması olan Yozgatlıya kendini tanıtma çalışmasını tamamlayacaklarını söyledi. 

Sedef, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dokuz direktifine vurgu yaparak hazırladığımız sloganda da belirttiğimiz gibi, Yozgat’ta tüm aday adaylarımız çalınmadık kapı bırakmayacak ve partimizi tüm Yozgat halkına tanıtacaktır. Bu kapsamda ilk olarak Yozgat Merkez’de bu çalışmamızı başlattık” diye konuştu.

KARIŞ KARIŞ GEZDİLER

MHP’nin Yozgat Milletvekili aday adayları seçmenle tanışma etkinliği kapsamında Yozgat’ın her bölgesine dağılarak Yozgatlı esnaf ve seçmen ile buluştu. Özellikle esnafları ziyaret eden aday adayları kendilerini tanıtarak, 7 Haziran’da Yozgat’ın kaderini değiştirmek ve kötü gidişatı durdurabilmek adına yola çıktıklarını ve alternatif konumda bulunduklarını ifade ederek çözüm reçeteleriyle 7 Haziran’a hazırlandıklarını bildirdi. 

Yozgatlı esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinleyen MHP’nin aday adayları çare ve çözüm reçeteleriyle hazır olduklarını ve Yozgat’ın bu sefer MHP’den yana tercih koyması gerektiğini belirtti. MHP’li aday adayları kişisel makam ve mevki için aday adayı olmadıklarını, MHP’nin başarısı ve Yozgat’ın kalkınması adına sahaya indiklerinin de altını çizerek, parti kimi aday gösterirse göstersin, aynı azimle çalışacaklarının altını çizdi.


Editör: TE Bilişim