MHP’nin ekonomist Yozgat Milletvekili aday adayı Yusuf Mertoğlu, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Mertoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde teşkilat, esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ettiğini belirterek; “Tüm Yozgatlı hemşerilerimin elini tek tek sıkmak, onlara davamızı, Yozgat’a hizmet aşkımızı anlatmak istiyorum” dedi. 
Ziyaretler sırasında vatandaşların teveccühü ile karşılaştığını kaydeden Mertoğlu, siyasi eğitimi, mesleki tecrübesi ve siyasi deneyimine dikkat çekerek, şunları söyledi. 
 “Eğitimim, mesleki tecrübem ve siyasi deneyimim ile ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal durumunu iyi bilmekteyim. Bu nedenle ülkede iyi yapılmayan konularda sadece eleştirmenin ülkeye yararı olmadığı ve bu yanlışları düzeltmek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin İdaresini Türk Milliyetçilerinin ele almaları gerektiği aşikardır. Türk Milliyetçilerinin iktidarda uygulayacakları projeler ile Türkiye’nin, Yozgat’ımızın sıkıntılarının giderilerek ekonomik kalkınmanın sağlanacağına, kardeşliğin ve huzurun tesis edileceğine inanarak MHP’nin iktidarı için gece gündüz çalışmaktayım. 
Türk milliyetçilerinin iktidarında Yozgat’ta ve Türkiye’de fabrika bacaları tütecek, istihdam-üretim artacak ve göç duracaktır. Devletler arasında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti içinde de Yozgat’ın hak ettiği yeri alması için gece gündüz çalışmak üzere 25’inci dönem MHP’den Yozgat milletvekili olmak istiyorum. Siyasetçinin cesaretli ve iddialı olması gerektiğini biliyor ve iddialı olarak meydana çıkıyorum zamanımı ve mesaimi asla esirgemeden yorulmadan bıkmadan çalışacağım.”

Editör: TE Bilişim