Milletvekili aday adaylığını resmi olarak parti binasında açıklamasının ardından halk ziyaretleri ile Yozgatlılara ulaşan MHP milletvekili aday adayı Yusuf Mertoğlu, sıkmadık el bırakmayacak şekilde tüm insanlara ulaşacağını söyledi. 
Ziyaretlerde insanların gösterdiği teveccühle güç bulduğunun kaydeden Mertoğlu, vatandaşlarla birebir kurduğu diyalogların istişare ortamında gerçekleştiğini belirtti. 
Mertoğlu, insanlarla birebir kurduğu diyalogda önemli bilgiler edindiğini de belirterek; 
“Sadece seçim döneminde değil her zaman halkla iç içe olmaya gayret etmiş bir siyasetçi olarak her zaman insanlarla iç içe olmaya gayret ettim. Yaklaşan seçim sürecinde halk buluşmalarına, ziyaretlerine daha özen göstermeye, zamanı daha iyi değerlendirmeye gayret ediyorum. Karşılıklı istişare ve sohbetlerimizde insanlara neden aday olduğumu, partimin Yozgat ve Türkiye’ye bakış açısını, politikalarını anlatmaya gayret ediyorum. 
Karşılıklı istişarelerde gördüğüm ilgiden dolayı partim adına oldukça mutluyum. İnşallah bu ziyaretlerimiz, samimi ortamlarda gerçekleştirdiğimiz istişare ortamlarımız devam edecektir” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim