CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Yozgat’a gelerek partisinin ilçe örgütlerini ziyaret ederek, partinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tekin Bingöl’ün son durağı ise CHP Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı oldu. Tekin Bingöl, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Kazım Eliaçık ve partililerle birlikte, merkez ilçe hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Kazım Eliaçık, göreve gelmeden önce partililerine bir söz verdiğini hatırlatarak, “Merkez ilçe teşkilatımızın üye sayısını artıracağımı ve merkez ilçe teşkilatımıza müstakil bir hizmet binası temin ederek, daha güçlü çalışacağımızı taahhüt etmiştim. Bugün bunları yerine getirmiş oldum. Bu noktada destek ve katkı sunan il başkanımız Abdullah Yaşar ve il teşkilatı üyelerimize ve genel merkezimize teşekkür ederim” dedi.
CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar ise Yozgat’ın 1980’den bu yana iktidarda yer alan partilere yoğun destek verdiğini ancak karşılığını alamadığını ifade ederek, Tekin Bingöl’e Yozgat’ın sorun ve sıkıntılarını aktardı. “Yozgatlının artık AKP’ye güveni ve umudu kalmadı” diyen Abdullah Yaşar, “Yozgat’ın sorun ve sıkıntılarına sahip çıkan CHP’ye, Yozgat halkı iktidar yolunda ciddi destek ve katkı sunacaktır. Bunu görmekteyiz. Bu noktada Yozgat’ı yalnız ve sahipsiz bırakmayarak, sürekli ziyaret edip, özel ilgi gösteren CHP Genel Merkezi’nin kıymetli yöneticilerine, vekillerine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise, Yozgat’ın  ilçelerini ziyaret ettiğini ve gittiği her yerde halkın sorun ve sıkıntısının bulunduğunu belirtti. Tekin Bingöl, Türkiye’de artık AK Parti’ye bir güven ve saygı kalmadığını söyleyerek, CHP’nin Türkiye’yi karış karış gezerek, taradığını ve AK Parti’nin açtığı yaraların tümüne derman olacak reçeteleri hazırladığını sözlerine ekledi. AK Parti’ye bir dizi eleştirilerde bulunan Bingöl, daha sonra partilileriyle istişare ve sohbet ederek ziyaretini sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim