BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Yozgatlı Hemşehrilerim 
Yerel seçimlerin Yozgatımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 5 senedir karınca kararınca ve elimden geldiğince belediye başkanı olarak şehrimize hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Bunun takdiri sizlerindir.
Bana sizlere hizmet etme ve eserler bırakma imkanı nasip eden Cenab-ı  Hakk’a şükürler ediyorum.
Ayrıca yine bu görevi yapmama, sizlere hizmet etmeme sebep olan ve hep desteklerini arkamda hissettiğim çok değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi ifade ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. 
Yine aynı şekilde Ak Parti Genel Merkez ve Yozgat teşkilatlarına da teşekkürü borç biliyorum. 
Gönlüm tekrar halkımızın da isteği doğrultusunda partimin adayı olarak şehrime ve memleketime hizmet etmek isterdi. Ancak siyasette zaman zaman bu yaşadığımıza benzer olaylar olur, nasip değilmiş ve olanda hayır vardır.
Geldiğimiz noktada ve aday gösterilmeme rağmen geçen yaklaşık 3 aylık süre içerisinde Yozgat halkının şahsıma göstermiş olduğu takdir ve teveccühün her türlü makamın üzerinde olduğunun da şuurundayım.
Yine geldiğimiz noktada Yozgatlı hemşehrilerimizin yeniden aday olmam ve projelerimi, hizmetlerimi bizzat devam ettirmem yönünde ciddi bir talebi olduğunu müşahede ettim. Buna saygı duymak ve olumlu cevap vermek ihtiyacı hasıl olduğu kanaatindeyim. 
Bu sebeple bağımsız olarak Yozgat Belediye Başkanlığına aday olduğumu ifade ediyorum.
Allah Yar ve yardımcımız olsun, hakkımızda hayırlı olanı nasip kılsın.

Dr. Kazım Arslan

Editör: TE Bilişim