CHP Yozgat İl Başkanı Adayı Abdullah Yaşar, partisinin il örgütünde 10 ilçe başkanı ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İlçe örgütlerinin ve partililerin katılım gösterdiği toplantıda başkan adayı Abdullah Yaşar, CHP’nin Salı günü gerçekleştireceği il kongresinin Yozgat’a ve CHP’ye hayırlı olmasını niyaz etti.
Abdullah Yaşar, iki adaylı bir yarış gerçekleşeceğini söyleyerek, “Bu kongre parti içi, aile içi bir yarış olacak. Yarışın kaybedeni olmayacak. Kazanan ise CHP olacak” dedi. Abdullah Yaşar, göreve seçilmeleri durumunda Yozgat adına yapıcı bir tarzda muhalefet anlayışı sürdüreceklerini ve her zaman Yozgat’ın menfaatinden yana olacaklarını belirtti. 
Abdullah Yaşar, Yozgat’ta iktidarın yapacağı hizmet ve yatırımları teşvik ettireceklerini ve muhalefeti hizmet adına yapacaklarını vurgulayarak, “Ana muhalefet partisi olarak sorumlu muhalefet anlayışı sergileyeceğiz. İktidara ilimizin menfaatine olan her konuda elimizden gelen desteği verecek, güzel yapılan işleri alkışlayacak ancak yapılan yanlışların karşısında da dimdik duracağız ve tavrımızı ortaya koyacağız” diye konuştu.

“BİRLİĞİMİZ PEKİŞTİ”

CHP Yozgat İl Başkanı Adayı Abdullah Yaşar, parti içerisinde iyi bir birlik ve bütünlük sağladıklarını ve bu birlik ile bütünlüğü il kongresinde de pekiştireceklerini aktardı. Abdullah Yaşar, “Şu anda 10 tane ilçemiz bizlere açık desteğini sunarak bu toplantımıza katılım sağladı. 3 ilçemiz ise diğer adayımızı destekleme kararı aldı. 
Onların bu kararına da saygı duyduk. Kırgınlığımız, küslüğümüz olmaz-olamaz. Onlarda bizim ailemizin bir parçası. Kazansak ta, kaybetsek te hep birlikte olacağız” ifadelerini kullandı. Abdullah Yaşar, CHP’yi Yozgat’ta yeniden umut haline getireceklerini ve eksiklik ve yanlışlıklara son vermek suretiyle kadınları ve gençleri de CHP’ye katarak CHP’nin çıtasını yükselteceği taahhüdünde bulundu.
Abdullah Yaşar’ın ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Kazım Eliaçık ve toplantıya katılım sağlayan ilçe başkanları da kendi görüş ve düşüncelerini açıklayarak ortak paydanın CHP olduğunu ve tüm partililerin bu ortak paydanın aydınlık geleceğinden yana tavır alması gerektiğini vurgulayarak, Yozgat’ta partilerine sonuna kadar sahip çıkıp, hizmet etmeyi sürdürecekleri mesajını verdiler.

Editör: TE Bilişim