CHP İl Başkanı Onur Kaytan ön seçimlere katılarak adaylığını tescilletmek istediğini belirtti.CHP Yozgat Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Onur Kaytan önceki gün CHP Genel Merkezi’ne sunduğu evraklarla ön seçim için başvurusunu gerçekleştirdi. 
Kaytan parti genel merkezinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a başvuru evraklarını teslim ederek CHP Yozgat İl Örgütü’nde yapılacak olan ön seçim yarışına katılma kararı aldı. CHP’nin Yozgat’ta sevilen ve takdir toplayan başarılı ve genç siyasetçisi Kaytan’ın CHP’den birinci sıra adaylığına her kesimden olumlu tepki gelmiş ancak parti genel merkezi aldığı karar doğrultusunda aralarında Yozgat’ında bulunduğu bazı illerde ön seçim kararı almıştı. 
CHP Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda ön seçimlere katılma kararı aldığını ifade eden CHP Yozgat Milletvekili aday adayı Onur Kaytan, aday adaylığını resmileştirdiğini ve yapılacak olan ön seçimlere katılarak hak ettiği sıralamayı alacağını bildirdi. 
Kaytan, “ Ön seçim için başvurumuzu yaptık ve resmi olarak aday adayı olduk. Üyelerimizin iradesine güvenim sonsuzdur. Kazanan partimizi olacaktır. Bu manada yapılacak ön seçimlerde ben tüm partililerimizin desteğini bekliyor ve bu demokratik yarışın partimiz lehine sonuçlanarak 7 Haziran’da Yozgat’ta CHP’ye yeni ufuklar açarak başarılarımıza bir vesile olacağını düşünüyorum” dedi. Öte yandan CHP’de ön seçim tarihinin 29 Mart olarak belirlendiğini ve takvimde bir değişiklik olmaması halinde 29 Mart tarihinde ön seçim gerçekleşeceği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim