AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından ‘Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’ toplantısında, önce siyasiler konuştu, sonrasında toplantı basına kapatılıp, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin dile getirdiği sorunlar dinlendi.
Grand Ser Otel’de düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile birlikte Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, parti yöneticileri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, parti olarak demokrasilerin vazgeçilmezi, kısa adı STK olan sivil toplum kuruşlarına her zaman önem verdiklerini söyledi.
Köse, AK Parti’nin atacağı her adımda toplumun sesi olan STK’ları dinleyip, görüş, öneri ve isteklerini dikkate alarak, bu doğrultuda politikalar ürettiğini hatırlattı.
Köse, “Bu toplantımızda yine bu amaçla tertip edilmiştir. Toplantımızı onurlandıran tüm isimlere teşekkür ediyoruz. Bugün burada Yozgat’ı konuşacağız. Verimli olacağına inanıyorum” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan da, uzun yıllar iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinde görev yaptığını hatırlattı.
Karacan,  STK’lardan aldıkları bilgi, deneyim, görüş ve istekleri partinin üst kademelerindeki büyüklerine aktardığını belirterek, “Bizlerin yapabileceği budur. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanım olsun hep bunu söylüyorlar. Sorunu başka yerlere sevk etmek değil, yerinde çözmek ve bizzat ilgilenmek için elimizden geleni yapacağız. Yozgat’ın sorun ve sıkıntılarını biliyor ve takip ediyoruz. Bugünde bu yüzden buradayız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından STK başkanları Yozgat’ın sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye başladı. Bu arada, toplantının kalan kısmının basına kapalı olduğu iletildi. Böylece toplantıya il ve ilçelerden katılan STK başkanlarının şehir ile ilgili aktardığı sorun ve sıkıntıları basın mensupları takip etme ve dinleme olanağını kaybetti.

Editör: TE Bilişim