AKP iktidarının uyguladığı Açılım politikasının aslında bir yıkım projesi olduğunu ileri süren MHP Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, düzenlediği yazılı bir açıklama ile son terör olaylarını ve gelinen süreci değerlendirdi.
    Açıklamasının başında açılım politikalarına değinen ve sert bir dille uygulayıcısı AKP iktidarını eleştiren Sedef;
    “Utanmadan sıkılmadan  çıkıp gurup toplantısında “ açılım(!)” Denen yıkım projesine devam edeceğim” diyebiliyor. Ne acıdır ki hainlerden çok, kendi eliyle tuzağa düşen bir hükümet iş başında!  O aslan gibi askerlerimiz şehit oluyor,  analar ağlıyor. Bu hükümet işbaşında oldukça da bu ağıtlar hiç susmayacak.
    Sayın Recep Tayyip Erdoğan, siz ve bakanlarınız  açılım(!) Türküsü söylerken, bin yıllık kardeşliği ayrıştırmaya çalışırken yüreğimiz yanıyor bu şehit haberleriyle. Dediniz analar ağlamasın ama  analar hala ağlıyorken  birde babalar gününde  babalar ağlamaya başladı!  Bir gün bu aziz millete de,  bu kahraman Mehmetçiklere de hesap vereceksiniz” dedi.
BU DÜNYADA
HESABI ÜLKÜCÜLER SORACAK…
    Sedef, AKP iktidarının yol açtığı yaraların hesabını bu dünyada ülkücülerin diğer dünyada da Allah'ın soracağını söyledi.
    Sedef şu açıklamayı yaptı: “Bu dünyada hesabı sizden ülkücüler soracak, diğer dünyada da yüce Mevlam. Unutmayınız ki; Türk milleti sizin gibi tek başına iktidar olup “her istediğimi yaparım” zannedenleri çok gördü ve Türk milleti size hesap sorma zamanını iple çekiyor. Bu gidişe dur demenin zamanı geldi.
    Bu hükümetin adına açılım(!) dediği ayrımcılık oyunundan vazgeçmedikçe, elimiz yüreğimizde  yaşamaya devam edeceğiz…  “açılım” dedi Recep Tayip Erdogan, dedi ve 128 şehit verdik! “Açılım” dedi Recep Tayyip Erdoğan, saldı Beşir Atalay'ı bir sağa  bir sola; şarkıcılar, topçular, popçular, adları aydınmış, 12 aydın adam, 12 hain adam, gezdi tozdu ve sonuç pkk itleri ayaklandı!
    İktidar olduğunuz günden bugüne bu politikalarınız yüzünden 800'den fazla şehit verdik.
    Önümüzde diz çöken peşmerge köpeği gerile gerile geldi ülkeye,  paçamızdan ısırmaya çalışan pkk itleri kafasını kaldıramazdı, şimdi siz mevziide çökerken, o köpekleri ayaklandırdınız! Aman kafanızı kaldırmayın mıhlarlar! Artık bu gidişe dur demenin vakti geldi geçti Yozgat!
    Bu oyunları artık bozma zamanı Yozgat;  Yozgat'a yakışır bir tavırla artık bu aldatma kandırma partisinden de bu açılımdan da  bu terörden de kurtulma zamanı Yozgat! Bu vebal hepimizin,  bildiğimiz halde susarsak bu Yozgatlılık haram biz ülkücülere! Susmaya da hiç niyetimiz yok. Türk milletinin harcı anadolu insanı! Anadolunun kalbi yozgat! Milliyetçi muhafazakar yozgat! Yiğitlerin harman olduğu Yozgat!
    Hem bu pkk itlerine, hem dış güçlere, hem de bunlara fırsat veren, cesaret veren, başımıza çıkaran iktidara cevap vermeli! Yozgat, Yozgatlılığını yapmalı, gereğini yapmalı, ilk genel seçimde hesabını sormalı!
    Kurtuluş savaşından bu güne  inançları için  canını ortaya koyan , bu lanet teröre en çok şehit veren iller arasında ön sıralarda olan yiğit yozgat! Artık herkese sorduğun hesabı sorma vakti çoktan geçiyor. Barzani'ye kırmızı halı seren, askere:” askerlik yan gelip yatma yeri değil!” diyenlerden.
    Gazze için herkese kafa tutan, Kırgızistan'a dönüp bakmayanlardan; çiftçiye:” al  ananı git!” diyen, Barzani'ye kardeşim diyenlerden; büyük orta doğu eş başkanıyım diyen, başına çuval geçirilen askerimize ses çıkaramayıp, İsrail'e bas bas bağıranlardan; terörü azdıranlardan,  bu şehitlerimiz adına bu hesabı artık sor Yozgat!
    Yine şehit, yine yanan yürekler, kavrulan Türkiye, Hakkari ve Halkalı'da şehit düşen Mehmetçiklerimiz'e, ve daha 17 yaşında hainlerin hedefi olan kızımıza Allah'tan rahmet, Türk milleti ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun…”
Editör: TE Bilişim