AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Abdulkadir Akgül ile Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, seçim çalışmalarına hızlı başlayarak vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 
AK Parti Yozgat Milletvekili Birinci Sıra Adayı ve Eski Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile başladı. 

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, Yozgat’ta esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaret ettikleri esnafa karanfil veren ve sorunlarını dinleyen Akgül, “Allah kısmet ederse inşallah 7 Haziran’dan sonra mecliste olacağım ve orada esnafın ve sanatkarın temsilcisi olacağım” dedi.

Esnaf ve sanatkara daha çok imkan tanıyacaklarını dile getiren Akgül, “AK Parti ile esnaf ve sanatkarımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkarımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız. Esnaf ve sanatkarın sorunlarını çok iyi biliyorum, onları inşallah mecliste çözeceğiz. Mecliste esnaf ve sanatkarımızı en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

Akgül esnaflarla sohbet ederek kendisinden beklentileri dinledi.

Yusuf Başer, Yozgat’ta esnaf ve vatandaş ziyareti ile başladığı seçim çalışmaları kapsamında 13 yıldır AK Parti iktidarında hizmet ürettiklerini ve bundan sonra da hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Yozgat halkının bugüne kadar AK Parti’ye büyük teveccüh gösterdiğini dile getiren Başer,”Aslında bizlere gösterilen teveccüh Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen sevgidir, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na gösterilen sevgidir. Bu günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu atıyor tutuyor, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli atıyor tutuyor. Ama vatandaşımızın dediği ise, 'Onlar laf üretir, siz hizmet üretirsiniz' diyorlar. Biz inşallah Yozgat'ta hizmet ve eserler üretmeye devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki Yozgat halkı geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de yine hizmetten yana tavır takınacaklardır. Milli iradeden yana, kalkınmadan yana, tavır takınacaklardır” dedi.

Yozgat halkının her zaman hizmetten yana tavır takındığına dikkat çeken Başer, “AK Parti’ye bir sevgi seli var, inşallah bu sevgi selinin sonu Yozgat’ta 4 -0 olacaktır. Biz seçim çalışmalarımızın kardeşlik içerisinde, kimseyi üzmeden, kırmadan, devam ettireceğiz” diye konuştu. AK Parti’nin bir diğer adayı Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ise Sarıkaya İlçesi’ne çıkarma yaptı. Sarıkaya’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Soysal, ayrıca partisinin ilçe teşkilatında da partilileriyle buluştu. Soysal, AK Parti’nin Yozgat’ta 4-0 iddiası ile seçimlere hazırlandığını ve geçmişte olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de yeni Türkiye yolunda Yozgat’ın her bucağı ve beldesine ak kadroların hizmet götürmeye ve millete hizmetkar olarak, hizmetlerini sürdürmeye devam edeceğini ifade etti. Soysal Sarıkaya ziyaretinde esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini de yerinde dinledi.

Editör: TE Bilişim