Yozgat’ın köy, belde ve ilçelerini tüm milletvekili adayları ile ziyaret ettiklerini belirten MHP Yozgat Milletvekili adayı Seyit Yücel, insanlardan samimi ve hasret dolu tepkiler aldıklarını söyledi. 
İnsanların ekonomik ve sosyal bir bunalım içerisinde sıkıntılarla mücadele ettiğini kaydeden Yücel; 
“Emekli perişan, asgari ücretli açlığa mahkum, taşeronda çalışanlar köle, çiftçi ürününü satamıyor, esnaf siftah edemiyor, bütün bu ekonomik ve sosyal yaralara rağmen iktidar partisi gelmiş sizden tekrar oy istiyor. 13 yıldır memleketimizin hiç bir yerine yatırım, istihdam sağlamamış bu iktidar geçmişte olduğu gibi gariban Yozgat insanını bir kez daha kandırıp hanedan iktidarlarına yandaşları ile devam etmek istiyor. Kalkınmada 72’nci rekabet edebilirlilikte 73’üncüncü ve yardıma muhtaç iller arasında 80’inci sıralara yükseltilmiş  Halkımızın kahir ekser kısmının mağduriyetindeki temel unsur, önce muhtaç hale getirilme ardından da fon yardımını razı ettirme politikası yatmaktadır, bu iktidara ders verme zamanı gelmiş ve geçmektedir, ümit ediyorum ki halkımız 7 haziranda gerekli dersi verecektir” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel ekonomik hedeflerine de değinen Yücel şunları söyledi: 
“Bağımsız ve millî bir ‘Üreten Ekonomi Programı’ uygulamaya konulacak. Üreten eekonomi programıyla; üretim harekete geçirilecek, küresel rekabet gücü yükseltilecek, hakkaniyetli paylaşım sağlanacak, kaynak ve ekonomi yönetiminde etkinlik artırılacak. Her yıl yaklaşık 700 bin işsize iş verilecek. Yıllık ortalama yüzde 7 oranında ekonomik büyüme gerçekleştirilecek. Enflasyon dört yılda yüzde 5`in altına kalıcı bir biçimde indirilecek. İstihdam dostu, sürdürülebilir bir büyüme ortamı tesis edilecek. İşsizlik ve yoksulluk azaltılacak, gelir dağılımı daha adil hale getirilecek. Rekabet gücü yüksek bir üretim ekonomisi tesis edilecek. Ekonominin dış kaynağa olan bağımlılığı azaltılacak. Ekonomi küresel kriz ve şoklara karşı dayanıklı hale getirilecek. Kamu açıkları ve kamu borç stoku sürdürülebilir bir duruma getirilecektir.” 

Editör: TE Bilişim