Kozan, HAS Parti Yozgat İl Başkanlığında partili kadınlarla bir araya geldi. HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazım Arslan'ın Yozgat'tan birinci sıra milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, destek amacıyla Yozgat'a geldiğini ifade eden Kozan, HAS Parti'nin kuruluşundan sonra ilk il teşkilatını Yozgat'ta oluşturduğunu, partisinin diğer partilerden çok farklı olduğunu bildirdi.

     ''HAS Parti, daha ilk kurulduğunda insanlık onuru için mücadele etme sözü vermiştir'' diyen Filiz Kozan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

            ''Bizler devlet encümenini ele geçirdiğimizde, hiçbir şekilde bu gücü kendimiz için kullanıp, akrabalarımız için tanıdıklarımız için onların zenginleşmesi için kullanmayacağız, 'karunlaşmacağız' diyoruz. Yani bu gücü, bulunduğumuz yeri kendimiz için otorite aracı olarak kullanmayacağız. Biz dini, manevi değerlerimizi ayırmadan bir pergel gibi hoşgörü içinde, toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak, ortak değerler üzerinde üreten bir siyasi parti olacağız.''

            Gazetemizi ziyaret ederek Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın misafiri olan HAS Parti Genel Sekreter Yardımcısı Filiz Kozan, HAS Parti’nin milletin gönlünde, değer yargılarına hitap eden, hissiyatlarına tercüman olan ortak paydalı bir parti olduğunu söyledi.

            Kozan, seçim çalışmalarını Yozgat’ta ve ülke genelinde yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim