Yaklaşan Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran HAS Parti yöneticileri Sorgun ilçesinde biraraya geldi.

     HAS Parti GİK üyesi Yozgat eski Milletvekili Kazım Arslan, Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk, Kırşehir eski Milletvekili Cafer Güneş, Yozgat Teşkilat Başkanı Feramuz Gencer, Sorgun İlçe Başkanı Bülent Büyükgöz, Akdağmadeni İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Yerköy İlçe Başkanı Çavuş Başer ve bir grup partili Sorgun'da toplanıp, değerlendirme yaptı.

     Kazım Arslan toplantıda yaptığı konuşmada, kısa süre önce kuruluş çalışmalarının tamamlanmasına karşılık, teşkilatların özverili çalışmalarıyla her geçen gün HAS Partinin büyüdüğüne dikkati çekti.

     Arslan, Sorgun teşkilatının da çok iyi bir kadro oluşturduğunu, ancak bu teşkilatın vatandaşlara çok yakından tanıtılması gerektiğinin altını çizdi. Arslan, ''Bu bağlamda yapılacak bir çok çalışmalar vardır. Bunlardan birisi birebir ziyaretlerdir.

            Parti olarak biz öncelikle böyle bir çalışma yapacağız. Bir diğer çalışma da yerel basın yoluyla tanıtımdır ki, bu da o bölgede tanınmak için oldukça etkili bir yöntemdir. Çeşitli toplantılar, etkinlikler de tanıtımda etkili olan diğer argümanlardır.

            Bunları yeteri kadar yapmamız durumunda herkesin bizleri daha yakından tanıyacağını çok iyi biliyoruz'' diye konuştu.

     Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Batuk ise, partilerinin yaptığı politikanın bu güne kadar yapılan en iyi politika olduğunu savunarak, ''Sıkılmış yumruklar tokalaşan hale gelinceye kadar bu politikayı savunacağız.

            Biz bir eleştiri yaparken bu eleştirinin yanına alternatif çözümü de koyacağız'' dedi.

HAS PARTİ YÖNETİCİLERİNİN ZİYARETİ

            HAS Parti GİK üyeleri ve partililer Yerköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

     HAS Parti GİK üyesi Yozgat eski Milletvekili Kazım Arslan, Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk, Kırşehir eski Milletvekili Cafer Güneş, Yozgat Teşkilat Başkanı Feramuz Gencer, Sorgun'dan sonra Yerköy ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yerköy İlçe Başkanı Çavuş Başer, parti olarak başladıkları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.HAS Partililer ilçede bazı esnafı da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Editör: TE Bilişim