MHP Yozgat Milletvekili aday adayı Adnan Serbes, gazetemize yaptığı ziyarette, MHP’nin hizmet kervanında her zaman aktif yer aldığını belirterek, bu görevi TBMM çatısı altında Yozgat’a ve Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmek gayesiyle devam ettirmek istediğini açıkladı. 
Yozgat’ta yaklaşık 40 yıldır siyasetin içerisinde yer alan ve MHP’nin önemli isimlerinden Serbes, 6 Mart Cuma günü Saat: 14.00’de aday adaylığı açıklaması yapacak.
Yozgat gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmede Serbes, AK Parti iktidarı sürecinde Yozgat’ın iş, aş, ekmek için göz etmek zorunda kaldığını söyledi. 
Hızla yok alan nüfusun milletvekili sayısının 6’dan 4’e düşmesine neden olduğunu hatırlatan Serbes, şunları söyledi: 
“Yozgat’a ve  ilçelerine hak ettiği hizmetlerin alınması noktasında  gece demeden gündüz  demeden bıkmadan usanmadan  çalışacağımın  sözünü veriyorum. Milli ve manevi  değerlere büyük önem veren, ülkenin birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan yolsuzluğa, hırsızlığa asla prim vermeyen Yozgatlı hemşehrilerimin  TBMM’de gür sesi olmaya talibim. Yıllardır binlerce askeri, polisi, güvenlik görevlisini kahpece Katlederek  ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren  eli kanlı  terör örgütü  PKK ve onun elebaşısını  muhatap alarak  kabul edip siyasi statü tanıyan, hırsızlığı, yolsuzluğu mubah sayan zihniyete karşı  Yozgatlı hemşehrilerimin  adına TBMM’de hesap sormak için  milletvekili adaylığına talibim.
40 yıla yakın bir süredir siyasetin içinde yer alan ve Yozgat ve ilçelerinde avukatlık yapan  bir evladınız  ve bir kardeşiniz olarak köylümüzün, esnafımızın, memurlarımızın, işçilerimizin ve emeklilerimizin ,  sayıları bu iktidar döneminde katlanarak artan  ve  işsizlikten bunalan  Genç Kardeşlerimizin sorunlarını yakinen biliyorum. Yıllardır bu dert ve sıkıntıların içinde dertlerinizi paylaşarak ve yüreğimde hissederek yaşadım. Sizlerle üzüldüm. Sizlerle sevindim. Yıllardır bu dert ve sıkıntıların çözümü konusunda Ankara’da TBMM’de sizlere her zaman kucak açacak sıcak ve samimi bir dostun hasretini çektiniz.”


Editör: TE Bilişim