Köylü pazarını ziyaret eden bağımsız aday Kayalar, köylü vatandaşlar ile sohbet ederek, esnafı ziyaret etti. Pazarda her kesim vatandaştan yoğun ilgi ve sevgi gören bağımsız aday Kayalar, tüm vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Her vatandaş ile kucaklaşan Kayalar, Yozgat’ta Yozgatlı ile birlikte 1 Kasım’da yeni bir destan yazma kararlılığını yineleyerek, vatandaşlardan gördüğü samimi ilgi ve destek karşısında bu inancının daha da kuvvetlendiğini dile getirdi. 

Bazı vatandaşların  “umudumuz sizsiniz” söylemine cevap veren Kayalar, “Birbirimizin umuduyuz. Ben sizin, sizler benim umudumsunuz. Bir yola çıktık Allah’ın izniyle hayırlısı olsun” diye konuştu.

Bağımsız aday Kayalar ile bazı gençler ve Yozgat’ta sığınmacı olan Arap uyruklu vatandaşlar ise öz çekim yapma talebinde bulundu. 

Gençlerin talebini geri çevirmeyen Kayalar, gençlerle cep telefonlarına poz verdi. Kahvelerdeki emekli vatandaşlar ve gençlerle oyun masası başında sohbet eden Bağımsız aday Lutfullah Kayalar, Yozgat’ta gün boyu vatandaş ve esnaf ziyaretini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim