Ak Parti’nin genç milletvekili aday adaylarından Erkan Doğan, ilçelerde yaptığı ziyaretlerle halkı dinliyor, sorunlarını tespit edip, ihtiyaçlar noktasında hazırladığı projelerini insanlarla paylaşıyor.

            Yozgat’ın yetiştirdiği başarılı işadamlarından Erkan Doğan, Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından ilçe ilçe, köy köy gezerek halkı dinliyor. ‘Ben halktan biriyim’ diyen Doğan, gittiği yerlerde yoğun ilgi görüyor.

            Aydıncık İlçesi’nde bir dizi ziyarette bulunan Doğan, sokaktaki vatandaştan sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimden insanla bir araya geliyor. Ciddi bir halk rüzgarının bulunduğuna dikkat çeken Doğan, işadamı kimliği ve halkla olan diyalogunun olumlu, gelecek vaat eden yansımalarının olduğunu söyledi.

            İşadamı olmasından ötürü insanların yatırım noktasında beklenti içerisinde olduğunu söyleyen Erkan Doğan, müjdeli açıklamalarda bulundu.

            Yozgat’la ilgili projelerini halkla paylaştığını ve gayet olumlu tepkiler aldığını ifade eden Doğan; “Yozgat’ın geleceğini yakından ilgilendiren önemli projelerimiz var. Yozgat’ı bölgelere ayırarak, ihtiyaçlar ve talepler noktasında değerlendirme yapacağız. Bölgesel anlamda yapacağımız çalışmalar neticesinde farklı üretim tesisleri kurulacak. Özellikle tarıma dayalı projelerimiz Anadolu Bozkırı’na hayat verecek, çiftçiyi köyünde doyuracak, üretime sevk edecek” dedi. “Ben çiftçiliğin ne demek olduğunu, tarladaki gübrenin nasıl atılacağını, ekim, dikim şeyler hiç de yabancı olmadığım konular” diyen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Erkan Doğan; “İnsanlarla en çok da bu noktada iletişim sağlıyoruz. Bu toprağın insanıyız, beklentileri, umutları, insanların içerisinde bulunduğu durumu çok iyi biliyorum. Gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerlerde yaklaşım gayet iyi. İnşallah projelerimizi hep birlikte hayata geçirmek kısmet olur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim