MHP Yozgat İl Teşkilatı tarafından Cumartesi günü düzenlenen iftar yemeği Sedefler Düğün Salonu’nda gerçekleşti. İftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, İl Başkanı Ethem Sadef, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman,eski milletvekili adayları Mehmet Ali Çakır, Seyit Yücel, Yusuf Mertoğlu, partinin eski yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ethem Sadef, mübarek ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını hatırlatarak, tüm hemşerilerinin bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ve ardından gelecek olan Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutladığını belirtti.

Ethem Sadef, aynı sofra etrafında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Ülkücü hareketin bir bütün ve kenetlenmiş olması ve aziz hemşerilerimizin davetimize teşrif ederek soframızı onurlandırması şahsımı ve arkadaşlarımı ziyadesiyle memnun etmiş ve gururlandırmıştır. Bizi bir araya getiren rabbimize hamd olsun” diye konuştu.

Sadef’in ardından partilileri ve hemşerilerine seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise ülke gündeminde yer alan konularla ilgili kısa bir değerlendirme yaparak, süreçte MHP’nin tutumu ve izlediği yol haritasını partilileriyle paylaştı.

Durmaz, 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 1 aylık bir süre geçtiğini ve seçimlerin verdiği en önemli mesajların 13 yıllık AKP iktidarının son bulduğu ve Türkiye’nin koalisyonlarla yönetileceği gerçeğinin söz konusu olduğunu hatırlattı. Durmaz, basında MHP’ye yönelik yapılan bir takım ithamlara ve eleştirilere de cevap vererek partililerini bilgilendirdiği konuşmasını sonlandırdı. MHP iftarında sahne alan ilahi sanatçısı Recep Kunduz ise katılımcılara semazen eşliğinde bir tasavvuf konseri vererek program son buldu.
Editör: TE Bilişim