Gezilerini ara vermeden sürdüren Yusuf Mertoğlu yoğun kış şartları altında da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün Şefaatli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Yusuf Mertoğlu yoğun tipi sonucu yolda kaldı. 
Yoğun kış ve fırtınaya rağmen temaslarını sürdüren Mertoğlu’nun aracı şiddetini artıran tipi sonucu yolun kapanması neticesinde ilerleyemeyince Mertoğlu, yolda kaldı. Fırtınanın şiddetini artırmasıyla birlikte Şefaatli yolu da trafiğe kapandı ve Yusuf Mertoğlu ile birlikte bazı vatandaşlarda yolda mahsur kaldı. 
Karayolları ekiplerine telefon aracılığıyla ulaşan Yusuf Mertoğlu, ekiplerin bölgeye intikali ve yolu açmaları neticesinde kurtularak Şefaatli teşkilatındaki ziyaret ve temaslarını gerçekleştirmeyi başardı. Fırtına ve yolun durumunu sosyal paylaşım ağı üzerinden de paylaşan Mertoğlu “Evvel Allah’ın izniyle bu yolları da aşarız” açıklamasında bulundu. Yusuf Mertoğlu, MHP’nin 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde partinin ilk aday adayı unvanını elinde bulundurma özelliği taşıyor. 

Editör: TE Bilişim