Bu seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Akgül, “Bunlar daha önce olduğu gibi bu seçimde de durmayacak. 25 Aralık’taki hadiselerde yaptıkları gibi yine başarısız olmanın verdiği telaşla başka başka işler yapacaklar” dedi.

Bu seçimde de olağanüstü derecede kumpas olduğuna dikkat çeken Akgül, “Herkes HDP'nin barajı aşması için çalışıyor. Bu güne kadar ona düşman olan herkes, özellikle de Pensilvanya onun barajı aşmasını istiyor. O barajı aşarsa AK Parti umduğu milletvekili sayısını alamayacak ve koalisyon hükümet kurulacak diye ümit ediyorlar. Ama biz bu oyunu yine bozacağız" şeklinde konuştu

AK Parti Yozgat 3. sıra Milletvekili Adayı Yusuf Başer ise, Ak Partin son 12 yıl içerisinde girmiş olduğu seçimleri hep önemsediğini ve ona göre mücadele edildiğini söyledi.
Bu seçimin önceki seçimlerden daha önemli ve daha değerli olduğunu belirten Başer, "Bu seçim sadece Yozgat’tan 4 milletvekili çıkarma sevdası değildir. Bu seçim sadece Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olma sevdası da  değildir. Bu seçim Türk Milleti’nin varlık ve beka seçimidir" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim