MHP adayı Erdemir, sabah ezanıyla güne başladıklarını, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalıştıklarını belirtti. Esnaf ve vatandaş buluşmalarını artıran Erdemir, “Sıkmadık el, kucaklamadık gönül bırakmayacağız. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Yozgat esnafı siftah yapamadan dükkan kapattığını üzülerek söylüyorlar. Esnafın sorunlarını el ele vererek çözeceğiz. Esnafımızla sık sık bir araya gelecek onların tavsiye ve telkinlerini göz ardı etmeden dikkate alacağız” dedi. 
Kendisinin de yıllarca esnaflık yaptığını hatırlatan Erdemir, esnafın içinde bulunduğu zor şartlara karşın, belediyenin yapabileceği tüm imkanları hayata geçireceğini aktararak, “Bizim önceliğimiz Yozgat esnafı olacaktır. Yozgat tanıtım günlerinde, festivallerde, yöresel fuar etkinliklerinde, meydan yerinde ve satış alanlarında öncelik Yozgat esnafının olacaktır” şeklinde konuştu.
Esnafın Yozgat için olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Erdemir, “Bu şehrin esnafını kalkındırırsak Yozgat kalkınır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim