Kamu kurumunda memur olarak görev yapan Cengiz Erbir, görevinden istifa ederek Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Erbir, bu gün parti binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen duyuracak.

            Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Cengiz Erbir, gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan’ın konuğu olan Erbir, hizmet yarışında bir nefer olmak için milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

            Türkiye’nin değişik kentlerinde SGK bünyesinde önemli görevlerde bulunan Erbir, Türkiye’nin geleceğini mekik mekik dokuyan, hizmette çağ açan Ak Parti çatısı altında Yozgat için en iyi hizmeti vereceğine inandığını söyledi.

            Yozgat SGK’sından görevinden istifa ettiğini belirten Erbir, Cuma günü (bu gün) saat 15:00’de parti binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen duyuracağını kaydetti.

            1975 yılında Akdağmadeni İlçesi’ne bağlı Hacıfakılı Köyü’nde dünyaya gelen Cengiz Erbir, yıllarca Türkiye’nin değişik illerinde SGK bünyesinde önemli görevlerde bulundu.

Editör: TE Bilişim