AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Erbek, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması öncesi yaptığı son açıklamada 'Hayır' oyu vereceklere seslendi.
ULUSLARARASI SERMAYENİN TÜRKİYE OYUNU
Dünyanın uluslararası sermaye tarafından yönetildiğini hatırlatan Erbek, Türkiye üzerinden yürütülen ve 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına kadar devam eden süreci şu şekilde anlattı:
"Onların gayesi Sovyet Rusya'dan başlayarak bugüne dek gelen böl parçala yönet politikasıdır. 2000 sonrası bu girişim İslam ülkeleri için faaliyete geçmiş İran'ın nükleer silah bahanesiyle Türkiye üzerinden bölünmesi çalışılmış ama Türkiye ve Brezilya bu oyunu bozmuştur. Sonra oyun değişmiş bu defa İran üzerinden Türkiye'yi bölme girişimi başlamıştır. Nitekim 15 Temmuzda ülkemiz darbe ile yönetim değişikliğine değil işgal ve iç savaşa zorlanmıştır. Eğer darbe geçerli olsa idi İstanbul'un Avrupa yakası Patrik Rum devleti, Asya yakası ve Anadolu'nun bir kısmı bugünkü Türkiye, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ise en az iki ayrı devlet olacaktı. Yani ülkemiz bölünecekti."
BAHÇELİ OYUNU GÖRDÜ...

Erbek, AK Parti'ye muhalif olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye üzerinden yürütülen karanlık oyunları gördüğünü  ve ülkenin üniter yapısının korunması için yüzde 50+1'in oyu ile seçilen bir başkan olması gerekliliğini hiç kimsenin beklemediği bir anda ortaya koyduğunu vurguladı.
Bahçeli'nin ortaya koyduğu iradenin kimilerine göre zamansız olmasına karşın görebilen için  tam zamanında ve tam yerinde olduğunu kaydeden Erbek; "Bu da batının zoruna gidiyor. Çünkü İngiltere bunun farkına vardı ve AB'den çıktı. Üniter devlet sınırını sert biçimde çizmiş oldu. ABD'de de dahi uluslararası sermaye ile içerde mücadele var. Hakeza Rusya'da uyandı ve bölünmeye yönelik gayretler için önlem alıyor. Ukrayna ve çevresinde gerçekleşen ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan Turuncu devrim de, Arap ülkelerinde güya İslamcı ekolün iktidarını getireceğine inanılan ama hüsrana dönen Arap baharı da bu emperyal, küresel-globalist dünya düzenine hizmet etsin diye uluslararası ekonomik güçlerce organize edildi" diye konuştu. 
15 TEMMUZ'LA ÜNİTER YAPISI ÇOK PARÇALI TÜRKİYE HEDEFLENDİ
Türkiye'de 15 Temmuz ile üniter devleti çok parçalı kılmak ve kolay yönetebilmek gibi karanlık bir amaca hizmet edildiğini hatırlatan Muhammet Emin Erbek, yeni anayasal sistemin uluslararası para örgütlerinin ön görüsü olan parçalı Türkiye'yi üniter Türkiye yaklaşımı ile bertaraf edeceğini söyledi.
Aksi halde Türkiye'nin bölünmesi ve parçalanması uluslararası para örgütlerinin ilk hedefi olduğuna dikkat çeken Erbek, şunları dile getirdi:
"Ama siz hala duygusallıkla ve fanatizmle bunu görmek istemiyorsunuz. Be güzel kardeşim sandıktan eğer "hayır" oyu çıkarsa bu sonuç Recep Tayyip Erdoğan'ı zora sokacak. Recep Tayyip Erdoğan zaten Cumhurbaşkanı ve 2019'a kadar seçilmiş. Allah'tan mani olmazsa 2019'da da rakibi görünmüyor. Kendi için yapacaksa neden bu riske girsin? Devlet Bahçeli bunca muhalefet yaparken, AK Parti'ye bu kadar yüklenirken, hem de hiç beklenmedik bir anda neden riske girip bu değişikliği gündeme getirdi? Siz değil misiniz ülkenin bölüneceğinden dem vuran, siz değil misiniz üniter devlet yara aldı diye ağım ağım ağlayan ne oldu da siyasi duygularınız aklınızın önüne geçiyor? Kemal Kılıçdaroğlu kasetle lider oldu. Yani birilerine gebe. Bu yüzden de isterse bu değişiklik 17 Nisan'da Erdoğan'ı koltuğundan etsin yine de uluslararası sermaye istemedikçe "Evet" diyemez. Çünkü o karşı çıkarsa yeni bir kasetle, numarayla indirirler. Meral Akşener dediğin, peşinden gittiğin kadın Temmuz'da seçim yokken fol yok yumurta yokken "Ben Temmuz'da başbakanım" diyordu. Ve gördük 15 Temmuz'u. Hala mı uyanmadın? MHP'ye kaset kumpası kuranların Akşener'e başkanlık sözü verdiğini, bunun için söz kestiklerini görmüyor musun? Unutma Bahçeli siyaseten sana göre eksik veya fazladır. Ama bu ülkenin menfaati için hep kişisel hırslarını ayaklar altına almıştır. Başörtüsü yasağının kalkışında, Cumhurbaşkanını halkın seçmesi referandumunda, Gezi parkı olaylarında ve dahi tüm namussuz girişimlerde Devlet, devletin tarafında olnuştur. Sen Devlet'ine bugün sahip çıkmayacaksın da ne zaman sahip çıkacaksın? Ben ve benim gibi bu oyunu gören sağduyulu halk bu halkoylamasında mührü pusulaya değil Emperyalizm'e, Küresel güçlere, uluslararası para erklerine, bu ülkeyi bölüp kolayca yönetmek için gayret eden tüm namussuzlara ve dahi Büyük Orta Doğu projesinin sahiplerine vurur gibi, bilhassa İslam ve Türkiye düşmanlarına vurur gibi vuracağız. Reis, Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli'nin dediği gibi, Tek bayrak için! Tek millet için! Tek vatan için! Tek devlet için!
Türkiye ve Türklüğün bekası için! Kararımız net!  Oyumuz EVET!"

Editör: TE Bilişim