Milli İttifak Seçim İrtibat Bürosu Bankalar Caddesi’nde Cumartesi günü saat 14.00’de düzenlenen törenle düzenlenen açıldı. GİK Üyesi Ahmet Büyüksoy ise açılış öncesi konuşmasında AK Parti’ye ağır eleştirilerle yüklendi. 

ERBAKAN YAPAN ONLAR SATAR!!!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun son Yozgat mitingini fiyasko olarak nitelendiren Büyüksoy;

“Üç tane Organize Sanayi Bölgesi’nden bahsediyorlar. Neredeymiş öyle bir kurum, müessese, gören bilen var mı. Bırakın bu boş işleri, gerçekleri görün, Yozgat bitti tükendi” dedi.

Konuşmasında “Erbakan yapar, onlar satar” ifadesine yer veren Büyüksoy; “Yozgat onların zamanında göçtü. Nüfus kalmadı şehirde. Milyarlarca lira harcadılar kültür müdürlüğü tadilat ettiler, yine aynı şekilde milyarlarca lira harcadılar. Bunlar Yozgat’ta ne yaptılar Allah aşkına neyi. Türkiye’nin durumu ortada. Satılmadık neyimiz kaldı Yozgat’ta. Satılmadık neyimiz kaldı? Erbakan yapar onlar satar. Onlar bunu çok iyi yapar” diye konuştu.

KOÇAK: “SADETSİZ İSLAM OLMAZ”

Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak ise konuşmasında, milletin başka oy verecek kimse yok diye AK Partiye oy verenlerin bir sonraki seçimlerde korkarak oy vereceklerini söyledi.

Çıkmaz sokaktan geri dönülmesi gerektiğini kaydeden eden Koçak, “Biz İslamsız saadet olmaz diyoruz. Bizler milli ve manevi değerlerimize dönmedikçe, biz islam değerlerine dönmedikçe, İslam birliğini kuracağız demedikçe ve bütün islam ülkeleriyle birlikte islam hattını kurmadıkça hiç bir yere gidemeyiz. Bizler çok yol kat ettik. Dünya değişiyor, herkes hak ve hakikati görüyor. Kimse kafasını kumun içine gömmesin ve hak ve batılı birbirinden ayırsın” diye konuştu.

DEMİRTAŞ; “GENÇKEN ÇALIŞIN”

Daha sonra kürsüye gelen Yamaçlı Belediye Başkanı Turan Demirbaş ise gençlere seslenerek; “Yaşınız gençken çalışın, bizim yaşımıza geldiğinizde çalışmaya vaktiniz olmaz. Ancak başarıya bu şekilde ulaşırız” dedi.

DEMİREL: “BÖYLE GİDERSE YOZGAT’TA HİÇBİR ŞEY KALMAYACAK”

Milli İttifak Yozgat 2. sıra milletvekili adayı Ekrem Demirel konuşmasında Yozgat’taki geçmiş yatırımları tek tek sıralayarak, hiçbirinin bu gün yerinde olmadığını söyledi.

AK Parti iktidarı ile Yozgat’ın kan kaybettiğini, yatırımların bir bir gittiğini ileri süren Demirel, Yozgatlılara ‘Saadete Gel’ çağrısında bulundu.

DOĞAN SERT KONUŞTU

Son olarak kürsüye gelen Milli İttifak 1. sıra Yozgat Milletvekili adayı Binat Doğan, AK Parti’ye ağır eleştirilerde bulundu.

Birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı konuşmasında Yeni Türkiye senaryoları ile Türkiye’nin milli ekonomiden, öz kimliğinden uzaklaştığını ileri süren Doğan;

“Onlar geldi domuz eti kasaplık etler arasına geldi. Onlarla birlikte yatırımlar bir bir ülkemizden, şehrimizden göçüp gitti. Onlar Yeni Türkiye kuracağız diye zinayı serbest etti. Onların Yeni Türkiye senaryoları tutmayacak.  Eğer 7 Haziran’da sandıklardan Milli İttifak çıkmayacaksa bu seçim boşa yapılmış bir seçim olacaktır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dualarla seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışa, Milletvekili adayları Binat Doğan, Ekrem Demirel, Ali Ceylan Tekin, Hüsnü Zeki Orta, Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, Yamaçlı Belediye Başkanı Turan Demirbaş, GİK Üyesi Ahmet Büyoksay, Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak,  ve partililer katıldı.

Editör: TE Bilişim