ÖRNEK BİRLİKTELİK 

Güneş’in engellilerin sesi olmak için kutlu bir yolculuğa çıktığını kaydeden Mertoğlu; “Gürsel kardeşimi cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Bizler MHP’nin tüm adayları kol kola, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah çıktığımız bu yolda insanların da teveccühüne mazhar olabilmenin heyecanı ile daha çok çalışıyor insanlara ulaşıyoruz” dedi. 

GÜNEŞ’TEN ENGELSİZ MÜCADELE 

Aslen Şefaatli doğumlu olan MHP Yozgat Milletvekili aday adayı Gürsel Güneş de engelli bir aday adayı olarak engellilere her zaman sahip çıkan, haklarını arayan MHP saflarında engellerin sesini daha geniş kitlelere duyurmak istediğini söyledi. 
Güneş, yaklaşık 40 yıldır içerisinde bulunduğu ülkücü hareketin mensubu olmanın gururunu yaşadığını belirterek, şunları söyledi: 
“Yaklaşık yarım asırdır bu davanın bir menusu, bin neferiyim. Bizim davamız Allah, vatan, millet davasıdır. Bu gün de ülkücü kadrolar sadece ve sadece Allah rızası için, millete hizmet için yola çıktı. Ben de bu düşünce ile mensubiyetinden her zaman gurur duyduğum Allah davasının bir neferi, engelli kardeşlerimin sesi olmak için yola çıktım. Allah çıktığımız bu yolda MHP’li tüm aday adayı kardeşlerimi muvaffak eylesin.”

GÜRSEL GÜNEŞ KİMDİR?

MHP Yozgat milletvekili aday adayı Gürsel Güneş 1961 Şefaatli doğumlu. 4 çocuk babası olan Güneş, yaklaşık 40 yıldır MHP ve ülkücü hareketin mensubu olarak yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi MHP’den Yozgat milletvekili aday adayı oldu. 

Editör: TE Bilişim