Ak Parti eski İl Başkanı Avukat Yusuf Başer, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kabalık bir katılımla yapılan basın toplantısında Başer, milletvekilliğine efendi olmak için değil hizmetkar olmak için aday olduğunu söyledi.

            Parti binasında saat 12:30’daki basın açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz ve çok sayıda davetli katıldı. Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yusuf Başer, burada yaptığı konuşmada tertemiz devraldığı onurlu görevi yine tertemiz devrederek milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

            “Yürüttüğüm göreve kişisel çıkarlarımın gölgesini düşürmedim, başkalarının kişisel çıkarlarının bu görevi lekelemesine izin vermedim. Biz bu aziz Yozgatlım ile biz bu aziz milletle çıkar birliği değil gönül birliği yaptık, kader birliği yaptık. Tüyü bitmedik yetimin hakkını yemedik, yedirmedik. Milletimiz bize yetki verdiğinde, sorumluluk yüklendiğinde onu bir kutsal emanet hissiyatıyla omuzladık.

            Bundan sonra da Yozgatlımız teveccüh gösterir bize görev verirse aynı hissiyatla omuzlayacağız. Biz efendi olmaya değil hizmetkarlığa talibiz” dedi.

            Ak Parti İl Başkanlığı görevinde Yozgat’a ve millete vefa borcu ödemekten başka bir düşüncesinin olmadığını vurgulayan Başer, gerek il başkanlığı gerekse Yozgat Baro Başkanlığı görevinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

            “Millet iradesinin sandığa yansıması için gerek Yozgat Baro Başkanı olarak ve gerekse Ak Parti İl Başkanı olarak gösterdiğim kişisel çabanın değerlendirilmesini siz değerli hemşerilerimin çok iyi yapacağını biliyorum” diyen Başer; “Bu gün milletvekilliği aday adayıyım.

            Önümüzdeki haftalarda partimizin aday listesi kesinleşecek.

            Şimdiden ilan ediyorum ki aday listesinde yer alsam da almasam da 12 Haziran seçiklerinde ve sonrasında millet iradesinin sandığa yansıması için, Ak Parti’nin Yozgat’taki başarı çıtasını daha da yükseltmek için gece gündüz demeden maddi ve manevi tüm gcümle çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim