Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından İşadamı Erkan Doğan, teşkilat temayül yoklamasında şahsına gösterilen teveccühün, Yozgat siyasetinde ender rastlanan bir durum olduğunu belirterek, destek veren, vermeyen tüm partililere teşekkür etti.

            Ak Parti’nin Yozgat Milletvekili Aday Adayı olarak kısa bir süre önce ‘yarışta bende varım’ diyen İşadamı Erkan Doğan, temayülde 29 rakibi arasında 349 oyla 7’nci oldu. Doğan, parti içinde kısa sürede bu desteği elde etmesinin bir tesadüf olmadığını belirterek, sıralamanın değil ortaya çıkan teveccühün önemli olduğunu ifade etti.

            Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından gerek il merkezi, gerekse ilçelerde partilileri ziyaret eden, parti dışında vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinleyen Doğan, sadece temayül öncesi siyasi çalışma yapmadığını, halkı da dinlediğini söyledi.

            Pazar günü yapılan temayülde ortaya çıkan desteğin insanlarla kurduğu yakın diyalog ve samimiyetin bir ürünü olduğunu ifade eden Doğan; “İnsanların samimiyete, geleceğe ışık tutan projelere ve genç beyinlere ihtiyacı var. Ziyaretlerimizde diyalog kurduğumuz, bir araya geldiğimiz insanlarda bunu gördük. Mümkün olduğunca somut çalışmalar ortaya koyduk. Nihayetinde insanlar da bu samimiyeti, gayreti karşılıksız bırakmadı.

            Milletvekili aday adaylığı yarışında önemli olan o yarışta en önde olmak değil, insanlarda gerekli intibaı bırakmaktı. Sanırım biz de bunu başardık” dedi. Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Erkan Doğan, temayül sonuçlarının Yozgat ve partisi için hayırlar getirmesi temennisinde bulunurken, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bir teşkilat temayülünün gerçekleşmesinde katkıları olan herkese, şahsına teveccüh gösteren, göstermeyen tüm partililere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim