Ak Parti’nin genç milletvekili aday adaylarından İşadamı Erkan Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Yozgatlı kadınları unutmadı. Hava muhalefetine rağmen Doğan, farklı kurum ve kuruluşlarda görevli kadınları ziyaret etti.

            Dünya Kadınlar Günü’nde Yozgatlı kadınların yanında olan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Erkan Doğan, eşi ve kız kardeşi ile birlikte sırasıyla Mikro Kredi Halk Pazarı, Devlet Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi’ndeki bayanları ziyaret etti.

            Hava muhalefetine rağmen gerçekleşen ziyaretin ilki Cumhuriyet Meydanı’nda Mikro Kredi Halk Pazarı’ndaki kadınlara oldu. Burada kadınlarla tek tek sohbet edip, karanfil dağıtan Erkan Doğan, sorunlarını dinledi, çözüm noktasında her zaman bayanların kendisini ulaşarak çözüm üretebileceğini söyledi.

            Kadınlar Günü ziyaretlerinin ikinci bölümü Devlet Hastanesi’ne gerçekleşti. Doğan, hastanede görevli hemşireler, sağlık görevlileri ve yatan bayan hastaları tek tek ziyaret ederek, burada da çiçek dağıttı. Hastalara Allah’tan şifalar dileyen Doğan, çalışanlara da kolaylıklar diledi. Ziyaret sırasında yoğun ilgi gören Doğan Ailesi, bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı.

            Ziyaret programını Halk Eğitim Merkezi ile noktalandıran Ak Parti Milletvekili Aday adayı Erkan Doğan, aldıkları eğitimle el emeği göz nuru eserler üreten kadınların günlerini kutladı.

            Ziyaretlerinde sohbet ettiği kadınlara kartını veren İşadamı Milletvekili Aday Adayı Doğan; “Kadınlarımız anamız, bacımız, başımızın tacı. Allah cenneti annelerin ayaklarının altına koyarak zaten kadınlarımıza en büyük değeri vermiştir. Bizim de görevimiz bu değeri hak ettikleri saygıyı, hakları ve sevgiyi sunarak onları baş tacı etmektir. Bu noktada özellikle Anadolu kadınının desteklenmesi, hazırlanan projeler ve desteklerle üretim noktasında kendini göstermesi sağlanmalıdır.

            8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Yozgatlı kadınları ziyaret ederek Anadolu kadınının her zaman yanında ve destekçisi olacağımızı söyledik. Bu vesileyle tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim