AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, 24 Ocak’ta yapılacak 5’nci olağan kongresi öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İstanbul’daki ofisinde görüştü. Lekesiz, pek çok ilden birden fazla adayın katıldığı görüşmede Yozgat’tan tek isim olarak yer aldı. 

AK Parti İl  Başkanı Harun Lekesiz, kongre öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İstanbul’da gerçekleştirdiği görüşme hakkında İleri Gazetesi’ne açıklamada bulundu. 
Lekesiz; “ Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 24-25 Ocak tarihlerinde kongresi yapılacak illerin il başkanı adayları ile İstanbul’da bir görüşme yaptı. Yozgat’tan sadece ben gittim, Kayseri, Gümüşhane, Diyarbakır, Batman, Kütahya, Sinop ve farklı illerden 8 il başkan adayı geldi. İl Başkanı değişecek illerden ise üçer kişi gelmişti. Tek tek mülakat yaptılar, ben de tek kişi olarak girdim, sayın başbakanla görüştüm. Hayırlı, uğurlu olsun, yolun bahtın açık olsun dedi ayrıldım” dedi. 
Lekesiz, 24 Ocak’ta yapılacak kongrenin bundan önceki kongrelerde olduğu gibi AK Parti’nin bir diriliş, yenilenme, birlik ve beraberlik kongresi olacağını sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilişim